Moet u binnenkort uw nieuwe woning gaan inrichten maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Als eerste, geen paniek! U kunt altijd terecht bij vele experts op dit gebied, bijvoorbeeld bij Ambifloor! Zij zijn de specialisten op het gebied van het inrichten van woningen en nog veel meer wat met interieur te maken heeft. U kunt niet alleen maar producten bij hun bestellen en aanschaffen maar ook gebruik maken van bepaalde diensten.

Advies voor uw woninginrichting

Wij bij Ambifloor begrijpen heel goed dat een woning inrichten geen makkelijke klus is. Vooral als het net je eerste echte woning is waar je bijvoorbeeld met je vriend gaat wonen. Daarom bieden wij goed advies aan voor een goede prijs. Wij kijken samen met u mee naar wat uw stijl is en hoe u bepaalde gedeelten in uw woning wilt inrichten. Daarnaast kunnen wij u ook aanbieden om bepaalde producten te laten aanschaffen bij ons. Wij hebben een groot en breed assortiment aan verschillende soorten vloeren. Als u deze bij ons besteld, bieden wij ook nog eens aan dat onze experts deze vloer persoonlijk komen leggen voor u. Zo weet u zeker dat uw vloer strak blijft. Dat is de garantie en de service die wij willen bieden aan al onze klanten.

Klantenervaring

‘Ik had echt geen idee wat ik met mijn nieuwe woning moest doen. Samen met mijn man hadden we verschillende meningen over verschillende stijlen. Daarom besloten we een expert erbij te halen die ons wel verder kon helpen hierin. Gelukkig kwamen we snel bij Ambifloor terecht en dat was een zeer goede keuze. Uiteindelijk kregen we allebei onze zin en is het huis echt een geweldige combinatie geworden tussen mijn rustige stijl en zijn chique stijl. Beter had het niet kunnen worden.

Kom gerust langs!

Wilt u ook advies op woongebied of wilt u gerust eens komen kijken in de winkel? Op de website van Ambifloor vindt u alle gegevens van Ambifloor en waar de winkels zich bevinden in Nederland. Het personeel staat graag voor u klaar.