Oranje web
Image default
Aanbiedingen

Een warmtepaneel ideaal voor in de winter

Soms dienen we allen met de toekomst mee te gaan. Een toekomst waarin je zelf kan bepalen welke ruimtes warm worden, hoe snel ze warm worden en hoelang ze warm mogen blijven. Een optimaal gebruik van vrijheid en kostenbesparing. En daarbij kan het milieu ook meegenieten van de energie dat optimaal wordt gebruikt en niet verloren gaat. Ook voor op kantoren is het gebruik van warmtepanelen ideaal.

Een warmte paneel is prettig

Door vele mensen wordt het verwarmen middels een warmtepaneel als zeer prettig ervaren. Een warmtepaneel maakt namelijk gebruik van infrarood verwarming. Door het uitzenden van korte en middellange infrarood golven, wordt een ruimte en de mensen erin op een prettige manier verwarmd. De infraroodstraling focust zich op de 70% dat het lichaam uit water bestaat. Snel warm op een positieve manier.

Lagere temperaturen en kostenbesparing

Door het verwarmen middels nanometer golven door infrarood, zorg je ervoor dat er al snel een warmte ervaring wordt overgedragen, zonder dat daar veel energie aan te pas moet komen. Meeste mensen ervaren dezelfde warmte ervaring met 2 graden verschil. Dit kan flink in de portemonnee besparen en het is beter voor de planeet.

Infrarood bevordert de bloedcirculatie

Een warmte paneel dat draait op infrarood brengt ook veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Waarbij je bij normale verwarming met het gebruik van een Elektrische Boiler, veel energie moet opwekken voor een gehele ruimte, focust een warmtepaneel zich voornamelijk op de nabije omgeving. Door het afgeven van golven, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.

Geen droge lucht met een warmtepaneel

Een cv-ketel warmt op en gaat de lucht verwarmen. Voordat jij dan warm bent is daar behoorlijk wat tijd overeen gegaan. Bij elke vorm van energie vervorming en verplaatsing gebeurt er iets significants met de omgeving en de personen die erin zitten. Het verwarmen van lucht kost heel veel vocht. Mensen zijn gemaakt van water en door de droge lucht voelt de mens zich minder comfortabel. Vooral de slijmvliezen raken geïrriteerd. Een warmtepaneel, onttrekt niet aan de lucht. De warmte voelt prettig en de lucht voelt prima.