Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Professionele personenalarmering

Personenalarmering van Secure2go

Al jarenlang is Secure2go gespecialiseerd op het gebied van personenalarmering. Niet iedereen is bekend met personenalarmering daarom zal ik in dit artikel wat meer informatie erover geven. Het specialisme van de alarmering is voornamelijk in de beveiligingsbranche erg belangrijk, want het kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Letterlijk. Hierdoor is het zeer belangrijk dat de apparatuur en bijbehorende services altijd perfect werken. Want u wil toch ook een betrouwbare personenalarmering kopen? Er wordt dan ook gewerkt met zeer betrouwbare apparatuur en een roaming simkaart op meerdere GSM netwerken. Ook is er sprake van een redundant server die 24/7 beschikbaar is voor support en monitoring, beveiliging van gegevensopslag en een gecertificeerde alarmcentrale die 24/7 voor u klaar staat om de inkomende meldingen te verwerken.

Certificatie van de alarmering

Om de kwaliteit van de systemen- en service te kunnen waarborgen heeft Secure2go ervoor gekozen om een ISO9001 certificaat te verkrijgen als organisatie. Dit betekent dat het bedrijf gecertificeerd alleen high-end systemen levert en voldoet aan de eisen van dit certificaat. Ook heeft het bedrijf het keurmerk ‘Mobiele Beveiliging van Personen’ van Kiwa. Bij objecten, voertuigen of voorwerpen wordt er vooral beveiligd op materiele waarde. Maar het merendeel van de services wordt verleend voor personen. Veel personen kunnen in gevaarlijke situaties terechtkomen tijdens hun werk. Dit kan zijn omdat ze alleen werken- of omdat ze simpelweg een baan hebben waarbij ze in confrontaties terecht kunnen komen.

Gespecialiseerd in beveiliging van personen

Ben jij- of ken jij iemand die tijdens werk in gevaarlijke situaties kan komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Secure2go. Het kan het verschil maken tussen leven en dood. De veiligheid van medewerkers zou altijd voorop moeten staan. Velen personen zijn u al voorgegaan. Banen waarbij het zeker aan te raden is, zijn: Deurwaarders, Beveiligers en mensen die alleen (kunnen) werken. Voor meer informatie kunt u op de website van Secure2go kijken!

Gerelateerde artikelen

Medicatie voor als het echt niet meer lukt

Schoorsteen onderhouden

Tips voor buitenverfklussen