Oranje web
Image default
Onderwijs

The Square Mile is het taleninstituut dat u zoekt.

Een zakelijke taaltraining Nederlands met het accent op financiën en economie? Een algemene taalcursus Nederlands voor beginners? Een opleiding Nederlands gericht op de tuinbouw, offshore of ICT? 

Bij taleninstituut The Square Mile zijn de taken goed verdeeld. De taalopleiders gaan over de inhoud van de taalcursussen. De trainingsmanagers zijn verantwoordelijk zijn voor allerlei praktische zaken. Op www.thesquaremile.nl lezen we: ” (…) Onze trainingsmanagers zijn de hoeksteen van uw duurzame relatie met The Square Mile. (…) ” Bent u nieuwsgierig naar de managers? Op de site kunt u kennismaken door middel van foto’s en leuke verhalen.

Kwaliteitsborging is een kernwaarde van The Square Mile. Er wordt werkelijk alles aan gedaan om de tevredenheid van iedere afzonderlijke klant te garanderen. Een van de manieren daarvoor is de tweejaarlijkse CEDEO-keuring. Ieder aspect van de dienstverlening wordt door de keurmeester onder de loep genomen. Het resultaat? Keer op keer een dikke voldoende! De afgelopen 16 jaar weet The Square Mile een klanttevredenheidsscore van bijna 100% te halen. Dit is hoe CEDEO over The Square Mile denkt: “Al vanaf het begin af aan kent The Square Mile een hoge klantwaardering, zoals blijkt uit de Cedeo-klanttevredenheidsonderzoeken. In een prijsgevoelige markt steekt het bureau er al jaren bovenuit. The Square Mile is een solide partner gebleken omdat men kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan.” Mooie woorden zeg. Degenen die benieuwd zijn naar de details van het laatste onderzoek verwijzen we naar https://www.thesquaremile.nl/cedeo-onderzoek/. Wilt u het complete onderzoek van A tot Z lezen? Klikt u op https://t5z7d5y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2021/09/CEDEO-Rapport-The-Square-Mile-2021.pdf.

Op de website van The Square Mile verschijnen regelmatig nieuwe, interessante blogartikelen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer ‘The footballer and the language test’ (over de taalvaardigheden Italiaans van Luis Suárez),  ‘In-company versus online language training:

the results are in!’ (spreekt voor zich) en ‘It’s a kind of magic’ (waarom is de ene taalopleiding zoveel beter dan de andere?). Ook leuk en interessant om te lezen op www.thesquaremile.nl zijn de klantervaringen. Aan het woord komen bijvoorbeeld specialist in tuinbouwoplossingen en -innovaties WPS, internationaal opererend industrieel familiebedrijf VDL Group en ABN AMRO bank.

https://www.thesquaremile.nl/