Oranje web
Image default
Woning en Tuin

Van ontwerp tot onderhoud: deze hovenier uit regio Bergen op Zoom pakt het op

Er zijn maar weinig werkzaamheden in uw tuin die W&M Tuincomfort, hovenier in de regio’s Bergen op Zoom, Tholen, Roozendaal en Steenbergen, niet voor u kan uitvoeren. Door jarenlange ervaring in de tuinen van deze regio zijn ze in staat om u een totaaloplossing aan te bieden voor alles wat er in uw tuin moet gebeuren. U hoeft dus niet meer apart een stratenmaker, bouwbedrijf of tuinarchitect in te schakelen, want deze specialist uit Lepelstraat kan het allemaal. Een groot aantal jaren verzorgen ze al tuinen voor particulieren en bedrijven, voor instellingen en overheden. Heeft u een tuin en wilt u een hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom vinden die daar alles kan doen wat nodig is, dan heeft u dus aan één telefoonnummer voldoende.

Welke diensten worden aangeboden?

Deze specialist uit Lepelstraat is vooral werkzaam in Bergen op Zoom en omgeving en kan daar als hovenier een groot aantal klussen voor u oppakken. Ook als deze hier niet tussen staan, deinzen ze daar niet voor terug, want voor hen is niets te gek. Het begint met het tuinontwerp en die maken ze voor u met de oriëntatie van uw tuin, de grondsoort en de regionale weersomstandigheden in gedachten. Daarna leggen ze de tuin voor u aan, inclusief bestrating, beplanting en extra’s, zoals een vijver, een carport of een tuinhuis. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan helpen ze u bij het aanvragen daarvan bij de gemeente. En als laatste is deze hovenier uit Bergen op Zoom en omgeving uiteraard periodiek beschikbaar om uw tuin te onderhouden.

Ontdek het belang van regionale kennis

U profiteert dus van de totaaloplossing die deze hovenier uit de omgeving van Bergen op Zoom in staat is om aan te bieden. Het feit dat ze al zo lang regionaal werkzaam zijn, is voor u een groot voordeel. Ze kennen de grond in de regio, weten wat de weersomstandigheden zijn en hoe ze in uw gemeente een vergunningsvrij ontwerp maken.

https://tuincomfort.com/