Oranje web
Image default
Woningen

Welke keukenbladen zijn er allemaal?

Wil je graag een nieuwe keuken plaatsen? Dan is het verstandig om na te denken over het keukenblad. Er zijn veel verschillende soorten keukenbladen, iedereen heeft hier zijn eigen wensen en eisen aan. Maar welk type past het best bij jou? We geven je wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Welke soorten zijn er en wat zijn de eigenschappen?

Keukenblad marmer: dit is een tijdloos en klassiek materiaal. Het is sterk, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Wel moet je er rekening mee houden dat het materiaal kwetsbaar is voor vlekken.

– Keukenblad van graniet: dit keukenblad geeft een luxe uitstraling aan je keuken. Het is sterk, duurzaam en krasbestendig. Ook deze bladen zijn niet heel makkelijk in onderhoud.

– Keukenblad van composiet: dit keukenblad is een mix van verschillende materialen, waardoor het sterk en duurzaam is. Ook deze bladen zijn niet heel makkelijk in onderhoud.

– Keukenblad van hout: dit keukenblad geeft een warme uitstraling aan je keuken. Het is makkelijk in onderhoud, maar kan kwetsbaar zijn voor vlekken en krassen.

Het is per persoon verschillend waar de wensen en eisen liggen. Iedereen kookt op zijn eigen manier en afhankelijk van dat kun je het best een keuze maken. Houd er bijvoorbeeld ook rekening mee wat je plannen voor in de toekomst zijn. Wil je binnenkort een nieuw keukenblad of is dit het keukenblad dat je voor langere tijd wilt gebruiken? Het is verstandig om hierover na te denken voordat je een aankoop doet.

Wat kost een keukenblad?

De prijs van een keukenblad is afhankelijk van het materiaal. Een marmer keukenblad is bijvoorbeeld duurder dan een houten keukenblad. Ook de vorm, maat en dikte van het keukenblad zijn bepalend voor de prijs. Het is verstandig om verschillende offertes op te vragen voordat je een definitieve keuze maakt. Bekijk het aanbod bij Tebar en ontdek de mooiste keukenbladen!