Oranje web
Image default
Woning en Tuin

Zo kunt u een watermatras kopen die bij uw wensen aansluit

Heeft u problemen met uw nachtrust? Als u zich regelmatig ’s ochtends vermoeid voelt of stramme spieren heeft, kunt u hier verandering in brengen door een watermatras te kopen. Het water in een waterbed vormt zich naar de contouren van uw lichaam, waardoor uw rug en nek een goede ondersteuning krijgen. Dit zorgt ervoor dat u niet de neiging voelt om zich telkens om te draaien, wat er weer voor zorgt dat u makkelijker door kunt slapen. Voordat u een waterbed gaat kopen, wilt u natuurlijk graag zeker weten dat u een product met kwaliteit heeft uitgekozen. Bij HDWshop kunt u goede watermatrassen kopen die in Nederland zijn vervaardigd. Het Dolfing Waterbed, afgekort tot HDW, is het huismerk van Dolfing. Dit bedrijf produceert al sinds 1982 waterbedden en heeft een goede reputatie.

Ervaar het zelf in de showroom

Wilt u graag eens uittesten hoe het is om op de watermatrassen van HDWshop te liggen, voordat u een waterbed gaat kopen? Maak dan een afspraak om langs te komen in de showroom, die gevestigd is in Druten. Door zelf op een matras te liggen, kunt u ervaren wat voor soort watermatras u dient te kopen. U heeft de keuze uit matrassen met maar liefst zeven verschillende stabilisatieniveaus. Hoe hoger de stabilisatie, hoe meer stabilisatie het matras biedt en hoe minder u deining van het water zult voelen.

Stel uw eigen waterbed samen

U kunt uw waterbed eenvoudig kopen in de webshop van de winkel in Druten. U kunt dan het bed helemaal volgens uw wensen samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een duale watermatras te kopen, waar twee waterelementen inzit. Dit is handig als u en uw partner verschillende voorkeuren hebben op het gebied van stabilisatie en watertemperatuur. Het is wel voordeliger om een watermatras te kopen dat maar één waterelement heeft. Bovendien zit er bij zo’n matras geen naad in het midden.