Oranje web
Image default
Meubels

3x waarom een mooi tv-meubel onmisbaar is voor je interieur

Gemiddeld genomen kijken Nederlanders ruim 3 uur per dag televisie. Denk aan films, series of je favoriete tv-show. Best logisch dus, dat de televisie vaak een prominente plek in de woonkamer inneemt. We presenteren je graag 3 redenen waarom een mooi tv-meubel onmisbaar is voor je interieur.

Een tv-meubel staat altijd in het zicht

Omdat we zo vaak televisie kijken, staat een tv-meubel meestal in het zicht. Zeker in de woonkamer neemt het televisiemeubel dikwijls een voorname plaats in. Juist om die reden is het zo belangrijk dat het tv-meubel goed past bij je interieur. Het is niet fijn om tijdens het televisiekijken afgeleid te worden door een tv-meubel dat niet naar je zin is. Er zijn tv-meubels verkrijgbaar in verschillende stijlen, formaten en designs. Er is dus altijd wel een meubel te vinden dat goed aansluit op je persoonlijke wensen én op je woonstijl.

Een tv-meubel kan de ruimte maken of breken

Net als elk meubelstuk kan het televisiemeubel een vertrek maken of breken. Een prachtig design interieur laat zich nou eenmaal niet combineren met een ouderwets, grenen tv-meubel. Andersom staat een exemplaar in een strak, modern design ook niet mooi in een interieur met een klassieke touch. Een tv-meubel dat niet bij de rest van je huis past zal zeker afbraak doen aan het vertrek. Als je het juiste televisiemeubel eenmaal gevonden hebt, zul je juist zien dat het de hele ruimte ophaalt.

Met het juiste tv-meubel heb je de beste kijkervaring

De kwaliteit van je televisie bepaalt natuurlijk voor een groot deel hoe je kijkervaring is. Het beeld en het geluid dragen bij aan hoe je een spannende film ervaart of hoe intens je favoriete romcom bij je binnenkomt. Maar ook je tv-meubel heeft hierin een aandeel. Zorg altijd voor een televisiemeubel op de juiste hoogte, zodat je goed voor je tv zit. Staat het apparaat te hoog of te laag? Dan zit je niet zo lekker voor je televisie. Een tv-meubel op de juiste hoogte is dus onontbeerlijk.

Welk tv-meubel moet ik kopen?

Welk televisiemeubel je het best kunt aanschaffen hangt af van je eigen wensen en van je woonstijl. Tv-meubels zijn in alle soorten en maten te koop. Ga voor een strak design van glas of juist voor een klassiek televisiemeubel in een houtlook. Ook exemplaren in industriële stijlen zijn erg geliefd bij mensen die een nieuw tv-meubel willen kopen. Een zwevend tv-meubel is ook populair. Deze wordt aan de muur bevestigd en “zweeft” daardoor als het ware boven de grond. Of je nu een tv-meubel van hout zoekt, een industrieel televisiemeubel of een model in een klassieke look: je kunt ze allemaal snel en eenvoudig online kopen. Of wat dacht je van een landelijk TV-Meubel? Prachtig!

Even inspiratie nodig? In deze webshop vind je heel wat mooie modellen!