Oranje web
Image default
Woning en Tuin

Deens heeft tientallen relaxstoelen in de aanbieding. We kiezen er een uit en beschrijven die.

Essenza beddengoed, HKliving koffiemokken, vazen van het it’s about RoMi label en hippe loungestoelen: zomaar een greep uit het brede meubels- en accessoiresassortiment van deens.nl

Toen wij net de Deens website bezochten, viel ons de vaas Aruba op. Deze witte vaas in de vorm van een voet is super origineel zeg! Een mensenvoet als lamp, de ontwerper heeft in ieder geval een goed gevoel voor humor. De vaas is 26 bij 12 bij 19,5 cm groot. De binnenkant is afgewerkt met een glazuurlaagje en daardoor is Aruba waterdicht.

Van het HAY label prijzen we een setje lepels aan. De ene heeft een gestreepte steel, de andere is effen beige. Beide zijn 15 cm lang.

Zit jij ook zo graag aan de eettafel? Wij wel. Met name omdat je dan plek hebt voor alle spullen: laptop, tablet, telefoon, tijdschriften, pennen et cetera. Om goed te kunnen werken aan tafel heb je een lamp nodig die gericht naar beneden licht uitstraalt. De Carrara 6 bol is bijzonder stijlvol vormgegeven. De bollen hangen over een lengte van 105 cm en dus wordt het hele tafelblad verlicht. De combi van het metalen, goudkleurige frame en de bollen in wit marmerlook maakt Carrara uniek. In de glazen bollen passen G9 150W ledlampen die je ook op deens.nl kunt bestellen. Ze geven warm, zacht licht af; prettig om bij te eten én te werken. Het textielsnoer van deze lamp is 175 cm lang. Het armatuur is in hoogte verstelbaar van 20 tot 198 cm.

Deens heeft tientallen relaxstoelen in de aanbieding. We kiezen er een uit en beschrijven die. Dit is ‘m: lounge stoel Eave blauw van het Bloomingville label. Hij is gemaakt van polyester, eikenhout en multiplex. Op de foto ziet de chair er super comfy uit. In de beschrijving lezen we onder meer het volgende, waarbij we zelf de vertaling van Engels naar Nederlands hebben gemaakt: “ (…) het voelt bijna alsof je wordt omhelsd als je erin zit. (…) De stof is zacht en sterk Chenille met een wafelstructuur (…).”

https://www.deens.nl/nl/