Oranje web
Image default
Aanbiedingen

Strak, los, kort of lang. Welke onderbroek past het best bij jou?

Een van de eerste dingen die je iedere dag doet is het aantrekken van je ondergoed. Om de dag fijn door te komen is het fijn als dat ondergoed lekker zit. Iedereen heeft daar zo zijn of haar eigen voorkeur voor. Om die reden zijn er veel verschillende soorten onderbroeken voor zowel heren als vrouwen. In deze blog behandelen we een aantal verschillende heren modellen ondergoed! Lees vooral deze blog en kom erachter welk model het beste aansluit bij jouw voorkeuren!

De strakke boxershort

Een van de meest voorkomende onderbroek soorten voor mannen is toch wel de strakke boxershort. De strakke, aansluitende fit zorgt voor een erg gangbare pasvorm. Dit model sluit goed aan op het lichaam, waardoor hij erg comfortabel is. Je zult ook merken dat hoe duurder de boxershort is, hoe beter deze zit. Dit model vindt je dan ook bij vrijwel ieder ondergoedmerk.

De wijde boxershort

In Amerika was dit model al razend populair. Ook in ons Nederland is dit model steeds populairder aan het worden! Het comfort dat de wijde boxershort met zich meebrengt is zeer hoog. Het grote voordeel van de wijde boxershort is dat deze niet knellend zit. De pasvorm van dit model is vergelijkbaar met die van een zwembroek! de onderbroek is vaak gemaakt van katoen. Een stuk comfortabeler en zachter dan een zwembroek. Via Underwear District vind je de leukste designs! Van een effen kleur tot aan vrolijke prints. 

De mannen slip

Dit model is lang niet zo populair als de reguliere boxershort, maar toch kent de mannenslip veel voordelen. Dit model bedekt namelijk niet de benen, maar heeft juist geen pijpjes. Om die reden is dit een favoriet voor veel sporters. Dit model sluit goed aan op het lichaam en zit dus niet in de weg!

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/