Oranje web
Image default
Alarmsysteem

Een alarmsysteem met meldkamer voor een veilig gevoel

Na een lange werkdag wil je de zaak uiteraard met een gerust hart achterlaten om de dag af te sluiten. Zodra je de sleutel omdraait wil jij toch ook het gevoel hebben dat jouw waardevolle spullen die binnen blijven beschermd zijn? Dan is het verstandig om een alarmsysteem met meldkamer aan te schaffen. Dit systeem slaat alarm wanneer een ongewenste bezoeker je onderneming of woning betreedt zodra jij de boel hebt afgesloten. Het signaal van het alarmsysteem wordt automatisch naar de meldkamer van een alarmcentrale gestuurd, waardoor er direct actie ondernomen kan worden. Wil jij ook meer veiligheid creëren binnen jouw onderneming? Een alarmsysteem met camera heb je bij Een Veilig Gevoel tegen een vast bedrag per maand.

Voorzie jouw alarmsysteem van een camera

Plaats een alarminstallatie met camera in jouw bedrijf en er zal een hard geluid klinken, eventueel in combinatie met lichtflitsen, wanneer er een ongewenste bezoeker in beeld komt. Om dit systeem optimaal te laten werken, is het van belang dat er voor de aanleg en het onderhoud een betrouwbaar bedrijf wordt ingeschakeld. Zo’n VEB-erkend beveiligingsbedrijf met BORG-certificering en gediplomeerde monteurs vind je in Een Veilig Gevoel. Zij zijn jouw partner voor een betrouwbaar alarmsysteem met meldkamer. De monteurs van dit bedrijf houden zich strikt aan de geldende installatievoorschriften, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw alarmsysteem altijd correct geïnstalleerd wordt.

Geef jezelf en jouw medewerkers een veilig gevoel

Binnen jouw bedrijf wil je natuurlijk dat iedereen zich veilig voelt. Laat Een Veilig Gevoel daarom een nieuw alarmsysteem bij je installeren of een bestaand systeem overnemen. Daarnaast heb je ook nog de optie om een alarmsysteem te kiezen met overvalknop, mistgenerator of een camera die is aangesloten op de meldkamer. Kies waar jij je het prettigst bij voelt. Bovendien werkt Een Veilig Gevoel voor het alarm samen met de gerenommeerde meldkamer Securitas en voor de alarmsystemen met multinational Honeywell, welke tot de beste op de markt behoren. Neem contact op met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken!

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/