Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

HSV TMP is een goed bedrijf om mee samen te werken

Dankzij de hulp van HSV TMP heb ik binnen vier maanden echt een super product op de markt kunnen realiseren. Ik had altijd al een goed concept in me hoofd maar elke keer kwam ik niet verder dan het concept in details opschrijven maar niet bij het ontwerpen. Daarom had ik een derde partij nodig om mij hierin verder te helpen, omdat ik niet technisch ben ingesteld maar wel dit product graag wilden laten maken.

HSV TMP een professional in het ontwikkelen van producten

HSV TMP is een professional op het gebied van het ontwikkelen van verschillende soorten producten voor op de markt. Dat was precies wat ik nodig had, dus heb ik snel contact met het bedrijf gezocht om zo aan de slag te gaan met het proces. Gelukkig reageerde ze snel en kon ik op een kennismakingsgesprek komen. Daar kreeg ik te horen hoe zij te werk gingen met het product en ik vond dit een fijne manier van werken. Uiteindelijk heb ik mijn concept bij hun gelaten en zou ik over een maandje iets horen over hoe ver ze zijn of als ik bepaalde meetings mag bijwonen. Na een paar meetings en dat de technische tekening voor het product af was, werd het eindelijk tijd om het product echt te gaan maken.

Een unieke ervaring

Natuurlijk hebben ze mij wel gevraagd om te kijken of het product zo was geworden zoals ik het in mijn hoofd had, maar het was juiste veel beter dan ik had bedacht. Dus ik gaf het een akkoord en toen hadden ze aan mij gevraagd of ik mee wilden naar de fabriek om daar te zien hoe het product tot stand kwam. Hier had ik wel interesse in en ging mee naar de fabriek. Dat was een zeer unieke ervaring om mee te maken. Je ziet echt je product van niks naar product veranderen. Ik raad iedereen aan die een product wilt maken om naar HSV TMP te gaan.