Oranje web
Image default
Bloemen

Eenvoudig en snel gladiolen bestellen bij deze specialist

Is tuinieren jouw nieuwe hobby en wil je voor de zomer mooie bloembollen planten? Zoek je alleen een goede plek waar je verschillende soorten bollen kunt kopen? Bekijk dan het aanbod van Bulbs4you! Dit bedrijf heeft een webshop, waardoor je niet naar de winkel hoeft te gaan, maar jouw favoriete bloemen eenvoudig online bestelt. Wat voor soort bloembollen je ook zoekt, de kans is groot dat je ze hier vindt. Van anemonen tot hyacinten en van dahlia’s tot tulpen; bij deze webshop zit je goed. Je kunt kiezen uit lente- en zomerbloeiers, maar ook voor leuke cadeaupakketten en accessoires kun je hier terecht. Heb je altijd al gladiolen zelf willen planten en wil je ook deze online bestellen? Lees dan zeker verder!

Tips en advies over hoe je gladiolen kunt planten

Gladiolen zijn favoriet onder vele tuinliefhebbers en dat is niet voor niets. Wanneer de bloembollen eenmaal gaan groeien, worden het prachtige bloemen in verschillende kleuren. Met gladiolen geef je jouw tuin een vrolijke en kleurrijke uitstraling. Wanneer je gladiolen gaat planten, zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo kun je de bollen zowel in de tuin als in potten planten. Wanneer je ze in de tuin plant, doe je dit het best eind april of begin mei. Plant de bollen op een zonnige plek in een gat van ongeveer zeven centimeter. Voorzie de bollen van tuinmest, zodat ze direct kunnen gaan groeien. Wanneer je ervoor kiest om de knollen in potten te planten, kun je dit het best begin april doen. Zorg er dan voor dat de potten op een relatief warme plek staan.

Neem voor vragen en advies contact op

Heb je de gladiolen gevonden die je wilt bestellen? Dan doe je dit gemakkelijk via de webshop van Bulbs4you. Wanneer je vragen hebt over het bestellen van gladiolen en andere bloembollen en advies wilt over het planten van de bloemen, kun je ook altijd eerst contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf. Je vindt de contactgegevens op hun website. Ze vertellen je graag meer en denken met je mee, zodat ook jij straks van een prachtige tuin kunt genieten!

https://www.bulbs4you.nl/nl/