Oranje web
Image default
Woningen

Samen aangenaam oud worden: zorginstellingen in Groningen

Hét motto van een van de zorginstellingen in Groningen: samen aangenaam oud worden. Waarschijnlijk is dat waar iedereen naar streeft, net als u. In één van de meest innovatieve en vooruitstrevende zorginstellingen in Groningen wordt er goed voor u gezorgd en wordt er ook gekeken naar de persoonlijke behoeften. In de Leyhoeve in Groningen wordt daar extra aandacht aan besteed. U kunt hier ontspannen wonen met zorg binnen handbereik. Er zijn verschillende opties om ook nog te gaan genieten naast het binnen zitten en zorg ontvangen. Zo zijn er dagelijkse activiteiten waar u van kunt genieten.

Verzorging van de bovenste plank

Of u nu constant zorg nodig heeft of nog niet, er is zorg van de bovenste plank. Hier wordt natuurlijk in alle zorginstellingen in Groningen naar gestreefd. Echter is er in deze zorginstelling extra aandacht voor. Zo wordt er met passie gewerkt en staat hospitality hoog in het vaandel. Dit is zo omdat ze voor elke gast en bewoner het beste uit de kan willen halen. Bent u nog heel vitaal, dan kunt u bijvoorbeeld heerlijk vertoeven in de fitness, de tuinen, maar ook het zwembad bijvoorbeeld. Voor senioren die iets minder vitaal of actief zijn, zijn er ook genoeg activiteiten te vinden. denk hier bijvoorbeeld aan een rustig dagje wellness.

Vraag naar de verschillende woonmogelijkheden

Naast dat er verschillende dingen zijn om te ondernemen, zijn er ook verschillende woonmogelijkheden. In zorginstellingen in Groningen zijn vaak meerdere mogelijkheden, zo ook in deze zorginstelling. Hier is naast een vaste woning namelijk ook een optie op een logeeropvang. De bedoeling hiervan is om de druk van de mantelzorg te halen. Iemand die goed verzekerd is heeft hier dan ook 156 nachten per jaar recht op. Ideaal om een keer gebruik van te maken. Er zijn wel nog meer mogelijkheden, hiervoor kunt u de zorginstelling altijd benaderen.

https://www.leyhoeve.nl/