Oranje web
Image default
Aanbiedingen

Geld besparen met led highbay

Led highbays zijn led spotjes die veel licht geven. Ze zijn met name geschikt voor grote ruimtes met hoge plafonds. Denk bijvoorbeeld aan fabriekshallen, magazijnen of loodsen. Led highbays zijn verkrijgbaar voor verschillende plafondhoogtes en zijn een zeer duurzaam alternatief voor halogeenspotjes. Waarom, dat lees je hieronder.

Financieel voordeel

Vooral in bedrijfspanden branden lampen vaak vele uren per dag. Vaak een stuk langer en vaker dan bijvoorbeeld thuis. Hoe langer je de lampen hebt branden, hoe meer energie je verbruikt. Dit hogere verbruik heeft zo op haar beurt weer een negatieve invloed op het milieu. Maar ook op je energiekosten en dus je portemonnee. Ben je op zoek naar een manier om op een positieve manier bij te dragen aan het milieu? En zou je graag op een makkelijke manier geld willen besparen? Overweeg dan eens om je oude, energieslurpende verlichting te vervangen door de veel zuinigere variant: led verlichting. 

 

Vervang die traditionele halogeenspotjes bijvoorbeeld door led highbays, en zie jouw energieverbruik en de daarmee gemoeid gaande kosten hard dalen. Wanneer je van plan bent om alle lampen in je woning te vervangen door ledverlichting, is dit in het begin best wel een grote investering. Led lampen zijn namelijk wat duurder in aanschaf. Maar door de lagere energiekosten, verdienen ledlampen zich op den duur makkelijk terug en levert het je zelfs wat op. En ook het milieu zal je ontzettend dankbaar zijn! 

Aanzienlijk meer branduren

Een andere hele goede reden om over te stappen op led verlichting is het feit dat led lampen veel langer meegaan dat traditionele lampen. Daar waar de meeste led lampen vandaag de dag gemiddeld zo’n 20.000 branduren halen, haalt een halogeenlamp slechts 3000 branduren, en een standaard gloeilamp nóg minder: slechts 1000 branduren. Dit betekent dat de traditionele gloei- en halogeenlampen eerder kapot gaan en dus aan vervanging toe zijn. Ledlampen gaan daarentegen een zeer lange tijd mee. Waardoor je er de komende jaren geen omkijken meer naar hebt. 

 

Dit komt daarnaast tevens door het gegeven dat led lampen minder breekbaar zijn. Gloeilampen beschikken over een zeer kwetsbare gloeidraad. Bij led lampen heb je hier geen last van. Wie voor led verlichting kiest, kiest er dus bewust voor om minder vaak zijn of haar lampen te moeten vervangen. Win-win!

 

https://www.ledlichtstunter.nl/