Oranje web
Image default
Woning en Tuin

Met dit vliegengordijn houd je insecten deze zomer buiten de deur

Heb je veel last van vliegen, muggen en/of wespen in huis? Dan doet een vliegengordijn voor je deur vaak wonderen – zeker als het een vliegengordijn met gaas betreft. Bij Torresol bestel je eenvoudig en snel een vliegengordijn dat is voorzien van meerdere magneten. Het gordijn sluit daarom automatisch nadat je je woning in- en uitloopt. Hierdoor hebben insecten geen kans en geniet je toch de hele zomer van frisse lucht in huis. “Hello summer, goodbye insects” is niet voor niets het motto van deze fabrikant en distribiteur van vliegenweringproducten!

Wat zijn de voordelen van dit magneetgordijn?

Naast dat het vliegengordijn met magneten automatisch je deur afsluit, heeft het gordijn nog veel meer voordelen. Zo hoef je niet bang te zijn dat het gaas zorgt voor een donkere ruimte. Het materiaal laat namelijk licht door, waardoor je nog steeds geniet van lichtinval in je woning. Het materiaal bestaat bovendien voor honderd procent uit polyester en heeft een dikte van zestig gram per vierkante meter. Hierdoor is het vliegengordijn ontzettend stevig en heb je er lang plezier van. Daarnaast bevestig je het gordijn eenvoudig zelf op je kozijn. Het wordt namelijk geleverd met bevestigingsmaterialen zoals punaises en dubbelzijdige tape, waardoor je geen schroeven nodig hebt. Bovendien wordt het gordijn al binnen twee dagen geleverd. Op die manier hoef je nooit lang te wachten op je bestelling.

Bestel online

Je bestelt een vliegengordijn voor je deur eenvoudig in de webshop van Torresol. Door de verschillende afmetingen vind je altijd een gordijn dat perfect aansluit op jouw kozijn. Wil je de gordijnen liever eerst in het echt bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van het materiaal? Gebruik dan de store locator op de website om een verkooppunt bij jou in de regio te vinden. Bij vragen staat de klantenservice van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.

https://www.torresol.nl/index.php/