Oranje web
Image default
Bedrijven

Samen investeren in een schonere wereld

Het vervangen van industriele LED verlichting vraagt om een expert. Een bedrijf dat weet welke lampen er tegenwoordig te koop zijn, wat voor model geschikt is voor een specifieke hal en hoe je de lampen op moet hangen. Led Design Holland is een firma die veel ervaring heeft met de installatie van ledlampen in bedrijfshallen. Voor Atlas Copco in Zwijndrecht – specialist in perslucht, stikstof, stroom en vacuüm – heeft LDH een jaarlijkse energiebesparing van 68% weten te bewerkstelligen. Het stroomverbruik per jaar staat nu op 97668 kWh. Het bedrag dat Atlas Copco in ledlampen geïnvesteerd heeft, is in een kleine 3 jaar terugverdiend.

Het bovenstaande laat zien dat een samenwerking tussen twee duurzame bedrijven leidt tot een win-winsituatie. Atlas Copco produceert in eigen beheer. Bij de fabricage worden de hoogste standaarden nageleefd. Atlas Copco biedt energie-efficiënte oplossingen en producten. Klanten voeren de productie op, waarbij ze tegelijkertijd de CO2-uitstoot reduceren. Led Design Holland is marktleider op het gebied van zuinige, duurzame en innovatieve led-systemen. Samen maken ze de wereld een stukje schoner en leefbaarder!

Wilt u met nieuwe LED verlichting werkplaats ook een duurzame bijdrage leveren? Led Design Holland zoekt voor u uit waar, hoe en hoeveel u kunt besparen. Dit gebeurt aan de hand van een 3D lichtplan. Het programma rekent nauwkeurig uit wat voor soort ledlampen er nodig zijn, wanneer ze moeten branden en vooral ook wanneer niet. Een lichtmanagementsysteem maakt het mogelijk het licht op de werkvloer slim te regelen. Lampen gaan aan wanneer dat moet en weer uit zodra het kan. Ingebouwde en op afstand bestuurbare dimmers maken geleidelijke overgangen mogelijk. Uw medewerkers zullen het verschil merken. Het nieuwe led-licht is veel rustiger voor de ogen. Op ieder moment van de dag – ook tijdens donkere winterdagen – is er precies genoeg licht om geconcentreerd bij te werken. Dit verhoogt het werkplezier en op de langere termijn ook de arbeidsproductiviteit.

U bereikt LDH via 076 – 888 3300 of info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl