Oranje web
Image default
Verbouwen

Creëer meer licht en ruimte met een vergunningsvrije dakkapel

Denkt u eraan om een dakkapel te laten plaatsen, zodat uw zolderkamer meer lichtinval en ruimte heeft? Wilt u liever niet teveel tijd en energie steken in het aanvragen van een vergunning? Dan is de vergunningsvrije dakkapel van BASkapel dé oplossing voor u. De BASkapel is van hoogwaardige kwaliteit en is voorzien van VELUX vensters. De combinatie met zonwering en raamdecoratie is dus mogelijk en geheel naar wens af te stellen. De vergunningsvrije dakkapel wordt prefab gemaakt wat inhoudt dat de plaatsing al binnen een dag wordt gerealiseerd. U bespaart dus energie en tijd en hoeft geen week lang diverse bouwvakkers over de vloer te hebben.

Zonder vergunning uw dakkapel laten plaatsen

Bij BASkapel kunt u in de meeste gevallen uitgaan van een vergunningsvrije dakkapel. Het is echter zo dat iedere gemeente hier een andere regelgeving in heeft. Ga dus vooraf uw bestelling na bij uw eigen gemeente of u wel of geen vergunning hoeft aan te vragen voor deze dakkapel. Waarom deze dakkapel in de meeste gevallen zonder vergunning geplaatst kan worden? Omdat de wetgeving sinds 1 oktober 2010 is veranderd en hierdoor is het toegestaan om 60 centimeter uit het dakvlak te verrijzen met bijvoorbeeld dakkapellen. Haal dus meer licht en ruimte naar binnen met de BASkapel!

Maak van uw kapel een serre

Wilt u nog meer licht in uw zolderkamer creëren? Bekijk dan eens de BASkapel serre. Deze (vergunningsvrije) dakkapel heeft niet alleen ramen aan de voorzijde, maar ook aan de bovenzijde. De lichtinval is dus nog groter en is ook weer van uitstekende VELUX-kwaliteit. Aan de buitenzijde is het uitgevoerd in aluminium. Heeft u interesse in een prachtige dakkapel? Neem dan direct een kijkje op de website, doe inspiratie op en neem dan contact op met een van de professionals. Zij staan namelijk voor u klaar en helpen u snel verder!

https://www.baskapel.nl/