Oranje web
Image default
Aanbiedingen

Tuin & buitenspiegel ideeën 2022- Gids over een brocante spiegel buiten

Tuin & buitenspiegel ideeën 2022- Gids over een  brocante spiegel buiten

Spiegels zijn de meest veelzijdige decorelementen. Niets kan op tegen de klasse en elegantie die spiegels, maar vooral de brocante spiegel in huis brengen. Spiegels werken niet alleen als magische ontwerpelementen om de esthetiek van het interieur te verbeteren, maar zijn ook een creatieve en praktische aanvulling voor buiten. De buitenspiegels doen hun wonderen in tuinen, achtertuinen en op terrassen. Men zou kunnen denken van waarom is er enig gebruik van spiegels in de tuinen. Nou, net als het interieur, uw huis exterieur vereist ook uw aandacht. De  brocante spiegel voegt een wow-factor aan uw huisvooruitzichten toe en verbeteren de tuin. In feite maakt deze buitenspiegel de ruimte chique en groter. Ze vestigen de aandacht op uw met liefde gekweekte planten. Ze vangen meer natuurlijk licht op en weerkaatsen het naar de planten. Al met al zijn tuinspiegels een element dat de aanschaf waard is. Wie wil er immers niet ’s avonds met vrienden en familie thee drinken in een esthetisch verantwoorde omgeving! Hier zijn enkele ideeën voor u om het meeste uit uw tuinspiegel te halen.

  • Ga onvoorwaardelijk groot!

Spiegels op ware grootte zijn niet alleen voor het interieur. Ook buiten hebben ze een enorme impact. Hoe groter u gaat, hoe gedurfder u een statement maakt. Als u een kleine tuin hebt, is grote glazen brocante spiegel het meest geschikt. Het royale formaat zal de ruimte overrompelen met zijn elegantie. Deze grote tuinspiegels creëren de illusie van een grotere tuinruimte en weerkaatsen meer licht. Door de spiegelwand wit te schilderen, wordt het effect nog versterkt.

  • Richt een sfeervolle theehoek in!

De zitruimte waar je ’s avonds thee drinkt, moet het beste gevoel geven. Maak een eigenzinnige tuinbar met een bistroset. Voeg hierbij een gebogen brocante spiegel toe aan de eetruimte en verhoog de sfeer. Vul de setting aan met wat schattige feeënlampjes en zet de sfeer erin. 

  • Upcycle de oude raamkozijnen!

Maak je eigen tuinspiegel door het oude raamkozijn te upcyclen. Gebruik een oud frame of haal er een uit de hobbywinkel. Bevestig een spiegel op de lijst en je DIY buitenspiegel is klaar om te rocken. Je kunt ook een vintage brocante spiegel maken door een antieke spiegel op de lijst te bevestigen. Ga uit van uw ontwerpvoorkeuren en bepaal met uw creativiteit de esthetiek voor buiten.

  • Experimenteer met de vormen!

Brocante spiegels zijn de populaire buitenspiegels die in tuinen worden gebruikt. Probeer eens iets anders en anders dan anders om uw persoonlijke stijl te tonen. U kunt gaan voor verschillende lijsten of aangepaste spiegelvormen. Een bloem- of bladvormige spiegel past bij de bijzonderheden van de ruimte. U kunt echter elke vorm of elk ontwerp kiezen dat bij de buitenomgeving past.Volgens onze experts passen de bistroset perfect met deze antieke brocante spiegel.

  • Creëer een fantasiedeuropening!

Voeg spannende charme toe aan de tuin door de brocante spiegel zo te plaatsen dat hij aanvoelt als een deur naar een wonderland. Kies de juiste plaats en installeer de spiegel waar hij het meeste groen weerspiegelt vlakst naast je bistroset. Voeg deurpanelen of vensterluiken toe om een illusie van een ingang in een andere wereld te geven. Groei wat klimplanten rond deze ruimte om echte diepte aan de setting toe te voegen.

bistroset