Bedrijven die te maken hebben met ruimtegebrek, in het magazijn of de fabriekshal, kiezen er vaak voor om hun bedrijf te verhuizen naar een groter pand. Ook verbouwen, mits de situatie het toelaat, is een veel gekozen optie. Toch merken we nu duidelijk een verschuiving op. Zo zien we bijvoorbeeld dat bedrijven meer en meer kiezen voor een tussenvloer, ook wel entresolvloer, insteekvloer, mezzanine vloer of verdiepingsvloer genoemd. Dit is een vloer waarmee heel snel en eenvoudig extra vloeroppervlak kan worden gecreëerd in een bestaande ruimte. De tussenvloer wordt ‘gewoon’ tussen twee verdiepingen in geplaatst. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten en baten van een dergelijke vloer? En is het de investering waard?
De kosten van een tussenvloerOmdat tussenvloeren geheel op maat worden gemaakt, kunnen we hier niet precies zeggen hoeveel een tussenvloer u zal gaan kosten. De uiteindelijke prijs is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Zo zal een vloer met een kleiner oppervlak natuurlijk minder kosten dan zo’n zelfde soort vloer, maar dan twee keer zo groot. Ook de verschillende opties die u wenst, hebben invloed op de prijs. Vaak wordt er een meerprijs gevraagd wanneer u de onderdelen in een andere kleur dan de standaard kleur gecoat wilt hebben. Al met al moet u rekenen op ongeveer 70 à 100 euro per vierkante meter voor een basis tussenvloer. Wilt u een betere inschatting van hoeveel u ongeveer kwijt zult zijn in uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Nolte Opslagsystemen.
De baten van een tussenvloerDe belangrijkste reden voor ondernemers om te kiezen voor een tussenvloer is negen van de tien keer het extra vloeroppervlak dat u ermee krijgt. Dit vloeroppervlak kunt u gebruiken voor het creëren van extra opslagruimte, kantoorruimte en ruimte om te werken bijvoorbeeld. Een tussenvloer is zeer eenvoudig te plaatsen, maar kan ook zo weer afgebroken worden indien u dat wenst. Daarnaast kunt u de vloer verder uitbreiden, mocht de extra ruimte na verloop van tijd toch ontoereikend blijken te zijn. Zo kan de vloer meegroeien met uw bedrijf en hoeft u niet bang te zijn dat uw bedrijfsgroei op den duur stagneert. Kortom: is het de investering waard? Zeker weten! Zeker wanneer u zich realiseert dat u de vloer al binnen twee jaar terugverdiend kunt hebben.
|
https://www.noltemezzanine.nl |