Oranje web
Image default
Woningen

Appartement verhuren aan expats in Amsterdam onder professionele begeleiding

Wanneer u een woning gaat verhuren aan expats in Amsterdam, kunt u dit het best doen onder begeleiding van een professionele verhuurmakelaar die de markt kent en weet wat u nodig heeft. Haagen & Partners is gespecialiseerd in het verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken, en kan u van deskundig advies voorzien. Het team van specialisten kan bemiddelen bij het verhuren van uw woning aan expats in Amsterdam. Met de juiste begeleiding heeft u binnen de kortste keren een huurder gevonden voor uw appartement of huis.

Dit is dé gespecialiseerde verhuurmakelaar

Haagen en Partners houdt zich al sinds 1993 bezig met het verhuren van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omliggende gemeenten. Hierdoor beschikt deze professional over kostbare ervaring en een uitgebreid netwerk. En omdat de verhuurmakelaar is aangesloten bij de brancheorganisatie VVA, heeft u de garantie dat de diensten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Uw appartement of huis wordt op de website van de verhuurmakelaar aangeboden, waardoor u snel een geschikte huurder vindt. Vervolgens zorgt een contactpersoon ervoor dat alle vragen en problemen van de huurder worden afgehandeld, en ook over het noodzakelijk onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Als u bepaalde zaken liever zelf regelt, is dat uiteraard geen probleem.

Waarom juist aan expats verhuren?

Een expat is een internationale werknemer die door een Nederlands bedrijf is ingehuurd, of door een andere organisatie hierheen is gestuurd. Omdat expats meestal zo snel mogelijk een woning nodig hebben, kunt u snel met ze in contact komen. Bovendien zijn expats aantrekkelijke huurders. Ze zijn veelal hoogopgeleid, hebben een degelijk salaris en ze zoeken een fatsoenlijke woning. Dat maakt ze betrouwbare huurders. Als u wilt kijken naar de opties om te verhuren aan expats in Amsterdam, dan kunt u altijd contact opnemen met een professional om over uw wensen en verwachtingen te praten.

https://haagen-partners.nl/