Oranje web
Image default
Entertainment

De mogelijkheden van silent disco

Hoewel het natuurlijk silent disco heet, betekent dat niet dat silent disco ook werkelijk gelimiteerd is tot een disco. De mogelijkheden van silent disco koptelefoons huren zijn namelijk veel breder dan dat. Neem afstand van het silent disco en je beseft je al snel dat je eigenlijk gewoon koptelefoons met drie kanalen huurt. Dan is natuurlijk de vraag wat je allemaal kan doen met koptelefoons met drie kanalen. De mogelijkheden zijn erg veelzijdig.

 

Silent stadstocht

Organiseer jij een stadstocht? Dan kunnen silent disco koptelefoons ideaal zijn. Steden zijn erg druk, dus als jij een mooi verhaal over de geschiedenis of de cultuur van een stad wilt vertellen kan het soms lastig zijn om boven het geluid uit te komen. Je wilt dan wel zo goed mogelijk verstaanbaar zijn voor de mensen die jouw rondleiding volgen. Een koptelefoon is daar erg handig in. Het geluid zit direct op de oren van de luisteraars, waardoor anderen geen last hebben van jouw verhaal, en jij niet hoeft te proberen boven de stadsgeluiden uit te schreeuwen.

 

Silent museumbezoek

Een museum is vaak een plek van stilte, waar mensen zonder veel geluid kunnen leren over verschillende zaken. Met silent disco koptelefoons kan je dan ook een rondleiding ondersteunen van een museum. Met de drie kanalen kan je drie routes plannen door een museum, waardoor ook niet iedereen dezelfde route afloopt. Zo krijgen mensen veel informatie mee zonder dat de stilte in een museum wordt doorbroken.

 

Silent beurs

Beurshallen kunnen soms ook erg luid zijn. Het kan dan ook lastig om goed verstaanbaar te zijn voor iedereen. Met silent disco koptelefoons gaat het geluid direct naar de oren van de luisteraars, waardoor je niet hoeft te schreeuwen of luider hoeft te praten. Scheelt weer jouw stem, plus iedereen kan je nu beter horen.

 

De mogelijkheden van silent disco koptelefoons zijn dus veel breder dan alleen maar voor feesten. De koptelefoons zijn voor veel activiteiten in te zetten, dus je bent niet gelimiteerd tot een disco. Ontdek jij misschien wel meer mogelijkheden met silent disco koptelefoons?