Oranje web
Image default
Woningen

Geen woonwinkel bezoeken, maar toch de keuken renoveren die je bij IKEA hebt gekocht

Wie zijn woning van een nieuwe keuken wil voorzien, is daaraan doorgaans behoorlijk wat tijd kwijt. Bezoeken aan showrooms kosten niet alleen veel tijd, maar geven je vaak ook het gevoel de moeite voor niets te hebben genomen omdat ze er toch net niet hebben wat jij zoekt. Heb je al een bepaalde stijl in gedachten die je met het renoveren van een keuken van IKEA wilt bewerkstelligen? Dan kun je ook kiezen voor losse keukenkastjes voor IKEA-keukens. Er bestaan diverse bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn, zoals de specialisten van Ostoya Furniture.

Upgraden naar jouw droomkeuken

Inspiratie voor het renoveren van een keuken van IKEA doe je op in woonmagazines, maar ook op socialmediakanalen als Pinterest. Heb je jouw droomkeuken voor ogen? Vervolgens stap je naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van IKEA-keukens. Ostoya Furniture mag zich op dit gebied een ware specialist noemen. Het is een jong bedrijf dat erop gericht is jou van je droomkeuken te voorzien, wetend dat er in je drukke leven weinig tijd over is om hier lang mee bezig te zijn.

Samenwerking met professionele interieurontwerpers

Behalve losse keukenkastjes voor IKEA-keukens kun je bij deze specialist ook handgrepen en werkbladen geheel naar jouw smaak bestellen. Er wordt bij Ostoya Furniture samengewerkt met professionele interieurontwerpers. Deze kunnen je, indien gewenst, ook van adviezen omtrent materiaal- en kleurgebruik voorzien. De professionele ontwerpers zijn werkzaam bij NY BÖRJAN Interior Design Studio in Gorinchem.

Ontvang deskundige ontwerpadviezen

Dankzij de specialist in losse keukenkastjes voor IKEA wordt het renoveren van jouw IKEA-keuken een fluitje van een cent. Wil je gebruikmaken van de ontwerpservice? Dan meld je je hiervoor online aan. De ontwerper neemt contact met je op en samen bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Daarna ontvang je een ontwerpadvies. Ben je het daarmee eens? Dan ontvang je een offerte.