Oranje web
Image default
Woning en Tuin

Zonwering nodig? Kies voor een harmonicadoek

Als jij op zoek bent naar zonwering voor boven je jacuzzi, terras of ergens anders in je tuin, dan ben je het schaduwdoek misschien al wel tegengekomen. Bij Schaduwdoeken.nl kun je een schitterende schaduwdoek op maat bestellen, maar dan moet je wel bepalen welke soort je kiest. Zo is een harmonicadoek ook een optie. Dit is een schaduwdoek die je met een katrol open en dicht kunt doen. Deze is dus niet statisch, maar te bedienen als een zonnescherm en dat geeft je meer opties. Wat je ook kiest, een schaduwdoek is een betaalbare, praktische en bijzonder gezellige manier om meer beschutting te creëren in je tuin. En de doeken van deze specialist heb je in de meeste gevallen binnen twee weken al in huis.

Verschillende opties

Bij Schaduwdoeken.nl moet je niet alleen kiezen tussen een schaduwdoek op maat of een harmonicadoek. Er worden ook doeken aangeboden met standaard maten en schaduwdoeken rolgordijnen als privacyscherm, voor op je balkon, voor in je pergola of veranda. Je kiest voor een vorm (vierkant, driehoek, vierkant), maar ongelijke zijden zijn ook mogelijk. Dit laatste is vooral wanneer je een schaduwdoek op maat kiest. Vervolgens bepaal je de kleur en neem je de afmetingen op. De bestelling is online zo geplaatst en je hebt je schaduwdoek snel in huis, ook als deze op maat is gemaakt.

De voordelen van een harmonicadoek

Er zijn echter enkele voordelen die een harmonicadoek heeft en die je bij een schaduwdoek niet krijgt. Via een katrol heb je de mogelijkheid om het doek open en dicht te doen en dat betekent dat je zelf bepaalt wanneer en waar je zon of juist schaduw wilt hebben. Bediening is erg gemakkelijk en wanneer het doek correct is opgehangen, is deze windbestendig. Je kunt een harmonicadoek ook krijgen in de Shadesail-uitvoering, met als voordeel dat je er doorheen kunt kijken.