Oranje web
Image default
Aanbiedingen

Geniet van de warme kleur van een Douglas veranda

Een Douglas veranda kun je als houten veranda bouwpakket laten leveren. Dit biedt diverse interessante voordelen. Zo kun je natuurlijk op de kosten besparen door de montage van de veranda zelf uit te voeren. Daarnaast ben je voor de installatie van de Douglas veranda niet afhankelijk van de agenda van een bedrijf. Je kunt het houten veranda bouwpakket eenvoudig zelf in elkaar zetten, wanneer het jou uitkomt. We zien dat de Douglas veranda steeds populairder wordt, en dit heeft mede te maken met de warme kleur van dit hout. Wil jij een veranda van Douglas hout als bouwpakket ontvangen? Je kunt online bestellen bij Doe Het Zelf Veranda.

Waarom een Douglas veranda?

Waarom zou je nu kiezen voor een Douglas veranda als houten veranda bouwpakket, in plaats van voor een veranda van een andere houtsoort? Hier zijn meerdere redenen voor. Douglas sparrenhout wordt ook wel Oregon sparrenhout en Colombian sparrenhout genoemd. Door de specialiteit van Douglas sparrenhout is het beter bruikbaar dan andere soorten naaldhout. Het is inheems in het westen van Noord-Amerika en het hout wordt in grote hoeveelheden gevonden in het gebied van Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Deze houtsoort bezit een uitstekend vochtgehalte voor een lange levensduur, waardoor de kwaliteit lange tijd behouden blijft. Daarnaast hebben spijkers en schroeven een optimale grip op deze houtsoort, waardoor de constructie altijd zeer stevig is.

Een houten veranda bouwpakket met Douglas hout

Een Douglas veranda biedt mooie, hoogwaardige en vooral ook sfeervolle voordelen. De houtkleur van Douglas varieert van oranje tot donker roodbruin. Je geniet gegarandeerd van een warme en gezellige look. Je kunt bij Doe Het Zelf Veranda een houten veranda bouwpakket van deze houtsoort bestellen, tegen een voordelige prijs. Bekijk gerust eens de mogelijkheden van deze specialist, waar je ook een mooie overkapping kunt kopen. Je kunt direct jouw ideale Douglas veranda als houten veranda bouwpakket online bestellen.