Oranje web
Image default
Verbouwen

Laat u adviseren door een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam

In Nederland wordt volop gebouwd. Er is een nijpend tekort aan woningen en daar wordt hard aan gewerkt door projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Ter ondersteuning kunt u een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam inschakelen. Zij maken calculaties en 3D-modellen voor het project aan de hand waarvan gebouwd kan worden. Hiervoor wordt de techniek BIM-modelleren gebruikt. Dit is een moderne manier van werken waarbij veel informatie op afroep beschikbaar is. Hierdoor kan het bouwproject sneller worden gerealiseerd. Dit levert uiteraard ook een kostenbesparing op.

Steeds meer ontwikkelaars kiezen voor een adviesbureau

Projectontwikkelaars kiezen er steeds vaker voor om zich te laten ondersteunen door een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam dat werkt met BIM-modelleren. Dat is niet zo vreemd, want daardoor wordt veel werk uit handen genomen. De calculatie van een project bijvoorbeeld en de planning van het aanleveren van materialen. Als dit allemaal gestroomlijnd en soepel verloopt dan scheelt dat enorm in de werkdruk. Er ligt vaak een enorm hoge tijdsdruk op een bouwproject. De woningen of bedrijfsruimte zijn verkocht en de kopers rekenen erop dat ze het pand op de geplande datum in gebruik kunnen nemen. Als het langer duurt, betekent dat hoe dan ook extra kosten voor de projectontwikkelaar. Als dit kan worden voorkomen, is dat dus een winsituatie voor meerdere partijen.

Wie kan mij ondersteunen bij de realisatie van mijn bouwproject?

Als u een bouwproject wilt starten en u wilt hierbij goed advies dan is het zaak om actie te ondernemen. Zoekt u een ervaren bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam? Neem dan contact op met Kiewiet Bouwadvies. Zij werken al enige jaren met het systeem van BIM-modelleren en leggen u graag de voordelen hiervan uit. U vindt meer informatie over hun werkwijze op de website. Hier staan uiteraard ook de contactgegevens vermeld. U kunt een afspraak maken of leg uw vraag voor door het contactformulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk op uw bericht gereageerd.