Oranje web
Image default
Mode en Kleding

De winter breekt aan, tijd voor een nieuwe jas!

De tijd van het jaar waarin je teddy jas moet aantrekken is weer aangebroken. Hoe zit je ervoor? Heb je nog een winterjas in de kast liggen of gaat dat tijdens deze koude maanden ook verkocht worden? Een teddy jas is niet alleen perfect voor om warm te blijven, maar ook voor een trendy look! Met schapenvacht erop en met name de ‘populaires’ variëteit beaver, kan je geheel opgaan in de winterse sfeer!

Wat is een teddy jas?

Een teddy jas is een soort winterjas gemaakt van schapenvacht. Hij heeft dezelfde uitstraling als een wollen winterjas, maar dan met deze bont variant en lekker zacht! Je kunt de teddy jas in verschillende maten, vormen en kleuren kopen. Schapenvacht kan wel heel duur zijn. Je teddy jas koop je dus wel bij een goede dealer. Je teddy jas kan ik nog vinden in de winterkledingwinkel, maar als het seizoen voorbij is gaan ze ook niet meer verkopen. Je teddy jas koop je dus tijdig, zodat je er nog een lange winter mee kan doorbrengen!

De trend van 2021 in winterjassen

De teddy jas is al lang niet meer weg te denken uit de winterkleding. Hij heeft een tijdje vrij stil gestaan, maar in 2021 zal hij weer erg populair worden. De teddy jas komt niet door de teddy omschrijving, maar doordat hij een bont winterjas is. Het tijdperk van het beaver jasje ligt achter ons en veel mensen willen terug naar schapenvacht!

De teddy jas geeft je winterse outfit een tijdloze uitstraling en is dus erg hip in december 2021. Voordat de teddy jassen weer opduiken moet het nog even koud blijven! Laat je teddyjassen daarom tijdig thuis in de kast liggen. Je teddy jas kan je namelijk nog best lang dragen! Ben je nog op zoek? Geen zorgen, bij By Elena vind je een passende jas die jou geweldig zal staan!