Oranje web
Image default
Electronica en Computers

Verkrijg onafhankelijk ICT-advies over licentiebeheer en andere zaken

Bent u op zoek naar onafhankelijk ICT-advies over de werkomgeving van uw onderneming? Dan kunt u zeker vertrouwen op adequaat support van OnnIT. Dit adviesbureau neemt veel zorgen en lasten uit handen van uw bedrijf door u te adviseren over juiste softwarelicenties en werkomgevingen in de cloud. U wilt immers wel dat uw bedrijf aan alle verplichte regelgeving voldoet zodat uw gegevens en bedrijfsinformatie veilig blijft. Ook wilt u voorkomen dat u onrechtmatig gebruikmaakt van omgevingen of software, doordat achteraf blijkt dat uw licenties niet volledig compliant zijn. Veel bedrijven in Nederland voldoen niet volledig aan de eisen die hierover gesteld zijn.

Adequaat licentiebeheer uitbesteden aan een professional

Om te voorkomen dat de infrastructuur open ligt en hardware steeds eenvoudiger gevonden wordt, zonder dat dit voldoende is afgeschermd, kunt u het licentiebeheer uitbesteden aan OnnIT. U kunt rekenen op onafhankelijk ICT-advies doordat deze onderneming vendor vrij werkt. Het zorgen voor een juist licentiebeheer is voor veel ondernemingen een grote uitdaging. Het is dan ook zeker raadzaam om dit uit te besteden aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Bij OnnIT kunt u rekenen op adequate controles op de infrastructuur en hardware om ervoor te zorgen dat uw licentiebeheer voldoet aan alle regelgeving en dus volledig compliant wordt beschouwd. Dit is een hele zorg minder zodat u uw aandacht kunt richten op andere zaken ter verbetering van de dienstverlening.

Neem onafhankelijk ICT-advies aan van de expert op dit gebied

Om er zeker van te zijn dat uw onderneming als compliant wordt gezien, neemt u onafhankelijk ICT-advies aan van OnnIT. U kunt een licentiepositie-onderzoek laten uitvoeren, waarbij ook juist advies wordt verschaft over het soort hardware dat nodig is om alles compliant te maken. Voor een juiste evaluatie over geschikte software en hardware kunt u bij OnnIT vertrouwen op jarenlange ervaring in support aan uiteenlopende organisatie en instellingen. Directe aanvraag van onafhankelijk ICT-advies zorgt voor een adequate afhandeling van licentiebeheer voor uw  onderneming.