Oranje web
Image default
Banen en opleidingen

VERPLEEGKUNDIGE OK HOLDING

Functie

Als PAR-verpleegkundige op onze chirurgische afdeling word je blootgesteld aan veel verschillende ziektebeelden, zodat je je kennis kunt ontwikkelen en verdiepen. Voor patiënten is een operatie meestal een opwindend iets. U kunt ervoor zorgen dat u de patiënt indien nodig geruststelt en eventuele problemen of onzekerheden oplost, zodat de patiënt zo gemakkelijk mogelijk naar de operatiekamer kan gaan. U ontvangt chirurgische patiënten, controleert Vito Flow en voert operaties en inspecties uit ter voorbereiding op de chirurgische ingreep. Ook assisteer je de anesthesist bij de voorbereiding op de ingreep. U doet suggesties en instructies voor het Vito Flow-onderzoek en draagt ​​de patiënt over aan de anesthesiemedewerker. Je werkt nauw samen met de herstelverpleegkundige en anesthesiemedewerkers.

Het doel van deze vacature is om verpleegkundigen kennis te laten maken met de activiteiten en aandachtsgebieden in het operatiekamercomplex. Dit profiel heeft een tijdelijk kenmerk van -maanden. Na deze maanden wilt u uw revalidatie voortzetten, waarbij u ook wordt opgeleid tot revalidatieverpleegkundige. Dit is een contract voor onbepaalde tijd.

Aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd heeft de mogelijkheid om door te groeien naar onbepaalde tijd. De kans krijgen om de wereld van de OK te leren kennen en te zijner tijd te beginnen met de opleiding van revalidatieverpleegkundigen. Werktijden kunnen met elkaar worden afgesproken. De activiteiten / PAR worden alleen overdag uitgevoerd. Tijdens het herstelproces worden variabele en toegankelijke services toegepast. De arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de CAO van het ziekenhuis. Ze worden ingedeeld volgens de functionele groep FWG en gepromoveerd tot FWG na het behalen van een diploma herstelverpleegkundigen. Jouw profiel

Wie ben jij?

Je hebt al een diploma verpleegkunde. Relevante werkervaring als geregistreerd verpleegkundige op de chirurgische afdeling. U kunt zelfstandig werken. Je bent ook een verantwoordelijk en toegewijd teamlid. Je hebt een proactieve en flexibele instelling.

Zorg voor dagelijkse activiteiten en het comfort van de persoon in nood (wakker worden, wandelen, postoperatieve zorg …), Gooi medisch afval en herbruikbare medische apparatuur (desinfectie, desinfectie, sterilisatie), administratieve opvolging van documenten (aankomst en vertrek of overplaatsing van verplegend personeel, archivering, enz.) Weg of voer ze af. Leg de voordelen van verpleging uit en volg de klinische omstandigheden (stabiliteit, uitscheiding, gedrag, enz.) Van het verplegende personeel. Bespreek de evolutie van klinische condities met het interdisciplinaire team

HBO verpleegkunde (voorheen middelbaar beroepsonderwijs of gecertificeerde opleiding)

https://www.vindazo.be/vacatures/anesthesiemedewerker.html