Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Voordelen van een eigen HR platform

Als hoofd van de bedrijfsvoering bij een groot of middelgroot bedrijf ben jij waarschijnlijk dagelijks bezig met het managen van al jouw medewerkers. En dat is nog niet zo makkelijk, omdat je er ook nog allemaal andere taken bij moet doen. Bijvoorbeeld het bijhouden van de financiën en de begroting ieder jaar. Je realiseert je dat je zo niet genoeg tijd hebt voor alles rondom je personeel. Alles met jouw medewerkers neemt namelijk aardig veel tijd in beslag. En tijd, is geld. Het is tijd die je ook op een andere manier nuttig zou kunnen gebruiken. Enerzijds heb je de procedures van sollicitatie, promotie en ontslag en anderzijds moet je ook nog denken aan de salarissen, de personeelsadministratie en de salarisadministratie. Wanneer je aan de cijfertjes kan zien dat het bedrijf de laatste jaren hard gegroeid is, is het nu tijd om na te gaan denken over het inhuren van een HR adviesbureau. Een grote aanrader voor iedere ondernemer!

 

Maar goed, wat is een HR bureau? Wanneer je een HR bureau inhuurt, komen een aantal HR adviseurs jouw helpen. Daarnaast krijg je toegang tot allemaal HR software. Met die software krijg jij je eigen HR platform en daarmee kan je al je gebruikersbeheer op slechts één plek beheren. Zo krijg je een beter overzicht van al je medewerkers, je financiën en nog veel meer. Een veel gekozen HR platform is de Raet Youforce, dit is eigenlijk het complete pakket.

 

Een voordeel van Youforce is, dat je je HR-taken allemaal centraal kan bekijken en regelen. Daarnaast kan je ook financiële pakketten aan de HR software van Youforce koppelen, zo kan je op Youforce ook alle salarisadministratie beheren. Tot slot heb je altijd en overal toegang tot het HR platform Youforce. Heb jij na aanleiding van dit artikel interesse gekregen in (het aanschaffen van) HR services? Neem dan eens een kijkje op de website van CBBS, dat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in human resources, precies wat jij zoekt dus!

https://www.cbbs.nl/