Oranje web
Image default
Dienstverlening

Zo wordt vergaderen wel erg bijzonder

Als u een belangrijke zakelijk bijeenkomst heeft is het prettig als deze op een mooie locatie plaats kan vinden. Rust, ruimte, stijl en klasse zijn allemaal belangrijk voor een goede vergaderlocatie. Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie die al deze aspecten weet te combineren? Neem dan zeker eens een kijken bij Kasteel De Vanenburg, gelegen op de Veluwe.

 

Vergaderen in 17-eeuwse sferen

Vindt u ook niet dat een kasteel altijd een bepaalde mate van klasse uitstraalt? Alleen daarom al is een kasteel een bijzondere vergaderlocatie. Zodra u het gebouw binnenwandelt waant u zich even in een andere wereld. Perfect voor een goede brainstormsessie of efficiënte vergadering. Ook uw gasten zullen zich meteen geïnspireerd voelen door de prachtige omgeving. Wandel tijdens de pauze door de kleurrijke kasteeltuinen en kom volledig tot rust. Zo kunt u na uw break weer vol nieuwe energie aan de slag.

 

Laat een blijvende indruk achter

Uiteraard is de inhoud van een bijeenkomst erg belangrijk, maar de ruimte en sfeer spelen ook zeker mee in de indruk die een meeting achterlaat. Als u kiest voor een bijzondere vergaderlocatie zit het met deze aspecten zeker goed. Kiest u voor een vergaderarrangement? Dan hoeft u zich helemaal nergens meer druk over te maken. U en uw relaties kunnen zich volledig op de inhoud van de vergadering storten, terwijl de locatie voor de rest zorgt. Koffie, thee en koekjes worden verzorgd. Maar ook over praktische zaken zoals stiften, een beamer en internet hoeft u zich niet druk te maken. Heeft u meer tijd nodig voor uw meeting? Er zijn ook arrangementen inclusief lunch en zelfs diner en overnachtingen te boeken. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

 

Voor grote én kleine vergaderingen

Heeft u maar een kleine meeting op de planning staan en lijkt een bijzondere locatie daardoor onbereikbaar? Niets is minder waar. Er zijn al vergaderruimtes te boeken vanaf zes personen. Door het aanbod van verschillende zalen kunnen zowel grote als kleine groepen zeker een ruimte vinden die perfect bij hun zakelijke bijeenkomst past. Vergaderen wordt zo wel erg bijzonder! Welke zaal kiest u?