Oranje web
Image default
Financieel

Waar te koop Bitcoins en hoe ze ze verkopen

Het is mogelijk om bitcoins met het ideaal te kopen. Dit is niet hetzelfde als de standaardinternettransactie, in dat je een eenheid bitcoins niet ruilt, maar eerder voor hen betaalt. U krijgt het artikel niet, maar betaalt het. Dat betekent dat u het artikel tegen een gereduceerd tarief krijgt en deze vervolgens wilt inruilen voor het bedrag dat u hebt betaald. Het verschil tussen de aankoopprijs en de verkoopprijs is wat bekend is als de spread. Deze transactie wordt niet fiscaal aftrekbaar zolang u een niet-inwoner van de Verenigde Staten bent.

 

Er zijn verschillende manieren om te kopen en verkopen met behulp van deze service. De eerste omvat een bedrijf dat de service biedt om tussen individuen te kopen en verkopen, een zakelijke tussenpersoon genoemd. Dit bedrijf zou in staat zijn om de optie te bieden om te kopen en verkopen met behulp van een verscheidenheid aan verschillende valuta’s. Misschien kunt u een offerte krijgen op de tarieven die verschillende valuta’s zullen opladen, zodat u degene kunt kiezen die goed is voor uw bedrijf.

 

Als u deze service wilt gebruiken om te kopen en te verkopen, dan moet u contact opnemen met de verkoper.

Er zijn waarschijnlijk hier een kosten die hier worden betrokken, aangezien het bedrijf een betaalprocessor zoals PayPal of Google Checkout moet doorgaan om de verkoop te voltooien. U hoeft waarschijnlijk ook het persoonlijke identificatienummer van de persoon te verstrekken waarvan u Bitcoins wilt kopen, wat een getal is dat kan worden gebruikt om de balansen te controleren en ervoor te zorgen dat de persoon het vermogen heeft om te betalen. Dit identificatienummer kan echter niet worden gekopieerd en gebruikt door een ander persoon of bedrijf om bitcoins te kopen.

 

Als alternatief, als u wat Bitcoins wilt verkopen, kunt u contact opnemen met de koper en geef ze uw adres, wat een adres is dat is geregistreerd bij de financiële instellingen in uw land. Ze kunnen vervolgens het geld naar uw account overdragen. U moet toegang hebben tot internet, dus u moet de nodige software downloaden waarmee u verbinding kunt maken met internet of iemand kunt betalen om dit voor u te doen.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het contact houden met uw koper of verkoper en u zult ook eventuele identiteitsdiefstal vermijden.

 

Nadat u uw identiteit hebt gevestigd en ervoor zorgt dat u wettelijk toegestaan hebt om Bitcoins te kopen en deze te verkopen, kunt u dan doorgaan met het verkopen van ze. Dit proces staat bekend als een mineringsverkoop. U zult kopers moeten vinden die het aanbod accepteren en dan kunt u het geld overbrengen naar uw kopers-portemonnee met behulp van ofwel draadoverdracht of creditcardbetaling. Als u wilt, kunt u ook gratis aanbieden om de gedamenblokken kosteloos naar de kopers te sturen.

 

Wat u ook besluit om te verkopen, er zijn veel plaatsen waar u het kunt doen, inclusief online winkels, marktplaatsen, online transactienetwerken enzovoort. Je kunt zelfs je eigen markt plaatsen waar anderen kunnen kopen en verkopen. De marktplaatsen die beperkte items verkopen, maken meestal geen transacties toe tussen niet-geregistreerde partijen. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat uw kopers zich hebben geregistreerd en dat ze een geverifieerd Paypal-account hebben.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl