Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Deze detectoren slaan alarm bij dreiging

Na een lange werkdag sluit jij het bedrijfspand af. Een lange to-do-lijst heb jij eindelijk af kunnen werken, klanten zijn op de hoogte van het gebruik van een nieuw softwaresysteem en de nieuwe collega’s zijn ingewerkt. Rustig kun jij dan ook gaan slapen aan het einde van de dag om morgen weer hard aan de slag te kunnen gaan. Echter, wanneer je de volgende dag op kantoor komt, zakt de moed in je schoenen. Er blijkt namelijk ingebroken te zijn in de nacht, waarin jij eindelijk rust dacht te hebben. Beeldschermen zijn meegenomen, de kluis is opengebroken en geheime gegevens zijn mogelijk in handen van de verkeerde personen gekomen. Je zit met je handen in het haar: wat moet je doen om dit volgende keer te voorkomen?

Groenewegen Delft schiet te hulp

Heb jij onlangs een inbraak gehad of de gevolgen moeten ervaren van een brand? Dat kan best traumatisch zijn en het heeft mogelijk veel tijd gekost om de schade weer te kunnen herstellen. Gelukkig kan de inbraak in het verschiet voorkomen worden met een geavanceerd beveiligingssysteem. Het beveiligingssysteem van Groenewegen Delft beschikt over een inbraakalarm en aanvullend kan er een Camerainstallatie plaats vinden. Dit inbraakalarm zal bovendien reageren op verschillende meldingen van de detectoren, die onder andere inspecteren op beweging, infrarood en gas. Wanneer dit ooit het geval is, zullen ook de hulpdiensten geïnformeerd worden, die bij dreiging snel ter plekke kunnen zijn. Hierbij zal je niet voor verrassingen komen te staan, want eerder zal met jou besproken worden hoe er gehandeld wordt in bepaalde situaties. Op die manier word jij te allen tijde ondersteund en beveiligd.

Aan de slag

Wil jij graag een beveiligingssysteem laten installeren door Groenewegen Delft? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website voor meer informatie over de beveiligingssystemen en andere elektrotechnische diensten.

https://www.groenewegendelft.nl/