Oranje web
Image default
Auto's en Motoren

Autotheorie in 1 dag halen, het kan met 123-theorie

Wil jij niets liever dan je auto theorie halen in 1 dag? Maar heb je geen flauw idee hoe je dit voor elkaar zou moeten krijgen en of dit mogelijk is? Zeker is dit mogelijk! Samen met 123-theorie ga je dit absoluut voor elkaar krijgen! Zeg maar vaarwel tegen wekenlang blokken boven theorieboeken, met onze hulp lukt het jou om binnen 1 dag te slagen voor het CBR examen, zonder boeken!

Omdat wij zagen dat zoveel mensen problemen ondervonden met het aanleren van de autotheorie, hebben wij iets unieks bedacht. Een unieke cursus die maar 1 dag duurt en waarbij je dezelfde dag zal slagen. Zeker tegenwoordig, waar iedereen niet meer heel ruim in de vrije tijd zit, is dit natuurlijk zeer welkom. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet binnen no time klaar zijn met dat stomme theoriegedeelte.

Leren en oefenen

De theorieles krijg je bij ons van goede docenten, die natuurlijk zeer goed opgeleid zijn. De theorie blijkt helemaal niet meer zo heel ingewikkeld na de uitstekende uitleg van de docent. Met behulp van ezelsbruggetjes en tips kan je de theorie goed eigen maken. En daardoor vele malen beter onthouden. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ook dat gaan we doen tijdens de les. En wel met oefen-examens. Examens die zeer veel lijken op het officiële CBR examen. Het soort vragen, verschillende vraagstellingen, instinkvragen, ze komen allemaal langs. Geen verassingen meer voor jou dus tijdens het CBR examen!

All-in cursus op meerdere locaties

Jij woont in Eindhoven en hoopt nu dat er door 123-theorie een cursus bij jou in de buurt wordt gegeven? Ja, die wordt er! Dat is onze theoriecursus Eindhoven. Naast Eindhoven zijn er nog diverse andere locaties waar wij te vinden zijn, check hiervoor onze website.

Op elke locatie wordt je om 07.00 verwacht. Na een kennismakingsronde gaan we aan de slag. Knallen met elkaar. Over een lunch hoef je niet zelf na te denken, wij hebben tussen de middag een heerlijk complete lunch voor je klaarstaan.

https://www.123-theorie.nl/