Oranje web
Image default
Bedrijven

Bodywarmers als bedrijfskleding

Ben jij op zoek naar comfortabele en functionele kleding voor op werk? Het assortiment bedrijfskleding van Hurricane is waanzinnig groot, maar het kledingstuk wat steeds populairder wordt is de bodywarmer. Of je nu buiten, binnen, actief of passief aan het werk bent, een bodywarmer is dé oplossing. Het dragen van een bodywarmer als bedrijfskleding wordt wegens de vele voordelen steeds populairder op de werkvloer.

Omringd door warmte

Een eerste voordeel van de bodywarmer is de warmte die hij biedt wanneer je je bevindt in koude omgevingen. Of je nu buiten, in een koud magazijn of in een koelcel aan het werk bent, met een bodywarmer als bedrijfskleding hoef jij je geen zorgen te maken. Een mouwloos kledingstuk lijkt op het eerste oog niet de beste oplossing voor koude omstandigheden, niets is minder waar! De bodywarmer dient als een extra isolatielaag voor de kern van je lichaam. Hierdoor blijft het lichaam functioneren en kun jij doeltreffend aan het werk.

Zo vrij als een vogel

Een ander voordeel van bodywarmers is het comfort wat geboden wordt. Het mouwloze model zorgt ervoor dat je altijd genoeg bewegingsvrijheid hebt. In tegenstelling tot jassen of truien maakt een bodywarmer het makkelijker om werkzaamheden uit te voeren zonder belemmerd te worden door kleding. Dit kan vooral zinvol zijn voor werknemers die actief werk verrichten, maar daarnaast ook veel te maken krijgen met temperatuurwisselingen, denk aan monteurs of magazijnmedewerkers.

De keuze is reuze

Een derde voordeel van een bodywarmer is dat dit kledingstuk voor iedereen geschikt is. Bodywarmers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen en functies. Werk je veel buiten zelfs wanneer het regent? Kies dan voor een bodywarmer van waterafstotend materiaal. Vereist jouw werk bepaalde hygiënevoorschriften, denk aan horeca, ook hier heeft de bedrijfskleding van Hurricane aan gedacht!

Val op!

Bodywarmers kunnen ook veel zichtbaarheid bieden. Heb jij de bedrijfskleding van Hurricane al eens bekeken? Kies een opvallende kleur en maak het uniek door een mooie opdruk van jouw bedrijfsnaam. Het bedrukken of borduren van bedrijfslogo’s of andere branding op bodywarmers kan een effectieve manier zijn om het merk van het bedrijf te promoten en het personeel een professionele uitstraling te geven.

Kortom, bodywarmers kunnen een praktische keuze zijn als bedrijfskleding, vooral voor werknemers die in koude of wisselende omstandigheden werken en tegelijkertijd een professionele uitstraling willen behouden. Ze bieden warmte, bewegingsvrijheid, zichtbaarheid en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen om aan de behoeften van verschillende bedrijven en sectoren te voldoen.