Oranje web
Image default
Mode en Kleding

Ik ga sporten en ik neem mee

Ik ga sporten en ik neem mee 

Voor sporten heeft iedereen zijn eigen ding die hij of zij graag meeneemt. Niet iedereen neemt exact hetzelfde mee altijd en ook niet altijd hetzelfde als andere doen. De tas die je meeneemt is misschien ook wel heel anders dan andere hebben. Betekent niet dat jouw sportsessie minder sterk is dan.

 

Welke merken hebben handige tassen?

Het kan zo zijn dat je zelf niet echt iets hebt met sporttassen. Dat is natuurlijk mogelijk want iedereen heeft een eigen mening hierin en heeft andere interesses. Wat de een handig vindt kan de ander juist niet handig vinden. Het is ook echt gebaseerd op je eigen situatie natuurlijk want de een komt vanuit huis en de ander misschien van een kantoor.

 

Als je vanuit huis komt dan kun je je thuis al omkleden en heb je meestal niet heel veel meer nodig. Je neemt een handdoek mee en een flesje water sowieso. Verder misschien een koptelefoon of oordopjes. Als je niet met de auto komt dan gebruik je ze misschien al onderweg naar de sportschool. Als je in de auto zit en met de auto komt dan kun je ze gewoon neerleggen in de auto.

 

Als je met de auto komt dan heb je zeker weten niet echt een grote tas nodig. Je kunt dan alles vasthouden. Mits je natuurlijk wel van huis komt anders is het toch iets te veel. Zoals we zeiden je bent al aangekleed dus je neemt alleen de kleine dingetjes mee. Misschien iets om te sporten zoals een weerstandsband bijvoorbeeld.

 

Wat voor andere tassen kan ik gebruiken?

Je hebt de myomy tassen en ook de burkely tassen die hele leuke alternatieven hebben voor sporttassen. Ze hebben grote tassen, maar ook kleine tassen. Als jij dus wel een grote tas wilt dan kun je die daar ook vinden zonder dat je echt de standaard sporttas hebt. Misschien ook leuk voor gewoon je werk als alternatief en dat je de sporttas wel gebruikt om te sporten.

 

Je hebt daar ook kleinere tassen voor als je dus zoals we al beschreven hadden met de auto komt vanuit huis en je dus niet heel veel spullen mee hoeft te nemen. In dat geval kun je een klein tasje meenemen. Dit is ook veel fijner voor jezelf omdat je niet het idee hebt dat je heel veel moet tillen en heel erg zwaar, wat fijner is natuurlijk.