Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Je haar knippen

Nu de kappers weer open zijn kan iedereen zijn haar weer gaan knippen. Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en je wilt dan ook graag dat je haar er piekfijn uitziet. Om dit te bereiken heb je uiteraard een goede kapper nodig. Je wilt vaak een kapper die de tijd voor je neemt en goed met je meedenkt. Kappers kunnen er ook voor je zijn om goed advies te geven, want niet elke stijl past bij elk haartype. Wat kan je nu verwachten bij een goede kapper in delft?

Dames
Voor de optimale belevenis moet een kapper je de volle aandacht geven, het draait allemaal om jou. Voor er ook maar iets gebeurt, wordt er eerst goed de tijd genomen om met je te bespreken wat jouw wensen zijn. Wat vind je leuk en fijn aan je haar en wat niet? Wat doe je nadat je je haar gewassen hebt? Wat voor haarverzorgings producten gebruik je? Dit bespreken ze als je haar nog droog is, zodat er een goed beeld is bij hoe je haar valt. Uiteraard is het van belang dat de kapper je ook een goed advies kan geven. Er wordt goed gekeken wat bij jouw gezicht past. De behandeling kan helemaal op jou worden afgestemd. Dit kan je allemaal verwachten bij een knipbeurt bij dameskapper delft.

Heren
Bij een herenkapper delft verwacht je ook een soort gelijke behandeling. Eigenlijk is de behandeling te vergelijken met een dames behandeling. Jij bent de special one. Je krijgt de volledige aandacht en er wordt goed naar je kapsel gekeken om advies op maat te geven. Hierbij worden er ook weer naar jouw wensen gekeken. Er wordt gekeken wat je graag met je haar wilt en hoe je haar valt. Als je er samen met de kapper bent uitgekomen, wordt je haar geheel naar wens geknipt. Zulke behandelingen moet je kunnen verwachten bij goede kappers.

http://onekappers.nl