Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Populairste dagjes uit in de omgeving van Delft

 

Populairste dagjes uit in de omgeving van Delft

De lente is van start gegaan. Dat betekent dat het weer beetje bij beetje warmer wordt. Er zullen ongetwijfeld dagen komen met een maximumtemperatuur van 25 graden. Door de hogere temperatuur  verwachten virologen dat de besmetting hoeveelheid daalt en er daardoor minder Covid 19 opnames zullen zijn in de ziekenhuizen. Daarom mogen wij ervan uit gaan dat nog voor de zomer vrijwel alles weer op de normale manier open is. Voor de inwoners van Delft en directe omgeving is dat reden genoeg om een kapsalon Delft te bezoeken en de mooiste outfit aan te trekken voor een gezellig dagje in één van de dichtbijgelegen steden.

Sneeuwpret

Naar Zoetermeer gaan de meeste mensen uit Delft om te genieten van één van de grootste indoor skibanen van Nederland. Voor je bezoek aan SnowWorld hoef je er natuurlijk niet op je best uit te zien. Maar mocht je na het skiën of schaatsen toch van een drankje willen genieten in het restaurant of bar van het complex, dan wil je er natuurlijk wel met een mooi kapsel bijzitten.

 

Zon, zee en strand

Niet alle mensen uit Delft staan te wachten op een koud avontuurtje tijdens de hete zomermaanden. Zij kiezen in dat geval voor een lekker dagje strand in Den Haag. De badplaatsen Scheveningen en Kijkduin zijn het meest geliefd.

 

Zien en gezien worden

Vooral de studenten uit Delft kiezen liever voor een zomers dagje in Rotterdam. Zij genieten dan van koud drankje in één van de hippe tenten die de havenstad rijk is. Wees je er wel van bewust dat het in Rotterdam zien en gezien worden is. Vooral hier is het erg belangrijk om vooraf kappers in delft te bezoeken en je mooiste outfit aan te trekken. Rotterdam is misschien wel de hipste stad van Nederland. 

https://www.onekappers.nl/