Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Antislipsokken en rollators? Nee, kies voor de lichaamsdroger!

Steeds meer ouderen besluiten om langer zelfstandig thuis te blijven wonen, wat vooral te maken heeft met technologische ontwikkelingen die dit mogelijk maken. Ook bedenken mensen in toenemende mate creatieve oplossingen om het thuis wonen te vergemakkelijken, zoals het dragen van antislip sokken, antistoot knoppen voor kinderen en ouderen aan tafelpunten en het installeren van beugels op het toilet en in de badkamer. Inmiddels kan nu ook een nieuwe ontwikkeling toegevoegd worden aan het lijstje, namelijk de lichaamsdroger van Lavicta als nieuwe hulpmiddel voor ouderen. Vervelende vallen en bloeduitstortingen zijn niet langer meer een zorg met deze innovatie, aangezien de lichaamsdroger functioneert als valpreventie ouderen in de badkamer en verhoogt bovendien het douchecomfort. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder dan snel verder.

Wat moet ik me voorstellen bij een lichaamsdroger?

Vaak wordt Lavicta de vraag gesteld wat de toegevoegde waarde is van deze full body dryer, die niet alleen geschikt is voor ouderen, maar ook mindervaliden, wellnesscentra, verzorgingstehuizen en mensen met huidproblemen hebben baat bij de uitvinding. De lichaamsdroger kan namelijk beschouwd worden als een enorme föhn, bedoeld om het lichaam van top tot teen te drogen na een warme douchebeurt. Klanten die jou voorgegaan zijn, omschrijven het hulpmiddel als een warme deken die over je heen valt. Het voordeel van de lichaamsdroger is dan ook dat je niet langer meer een handdoek nodig hebt om jezelf af te drogen. Zeg dus maar gedag tegen deze schurende doeken en verwelkom de nieuwe, ideale manier van drogen na het douchen: de lichaamsdroger.

Waar schaf ik mijn lichaamsdroger aan?

Gaat er een wereld voor je open door de kennisneming van de lichaamsdroger? Neem dan snel een kijkje op de website van Lavicta, waar jij direct kunt investeren in de nieuwe aanwinst. Meer weten? Ook dan helpen de medewerkers van Lavicta jou graag door contact op te nemen via de website.

https://lavicta.nl/