Oranje web
Image default
Bedrijven

De beste Natuurstenen in Groningen en omstreken

Bij de mooiste Natuursteen groningen groningen zijn gespecialiseerd in het maken en bewerken van natuursteen. Onze stenen halen we uit het buitenland, om ze vervolgens te bewerken en te verkopen aan bedrijven. We zijn gevestigd in Groningen maar leveren door heel Nederland. We zijn het snelst groeiende bedrijf in de natuursteen in Nederland, en beschikken over een groot team en juiste kennis. Omdat wij een groot bedrijf zijn kunnen we dus veel opdrachten aannemen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons grote orders te plaatsen. We hebben dan ook partnerschap met grote bedrijven. 

De kwaliteit van onze natuurstenen 

Wij van natuursteen Groningen werken uitsluitend met de beste producten. Zo halen wij onze stenen uit heel europa vandaan, afkomstig van de grootste natuurgebieden. Doordat wij gebruik maken van de beste materialen en machines, garanderen wij een hoge kwaliteit. Zo is door ons bewerkt natuursteen altijd krasvrij, en zijn ze bestendig tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast werken wij ook met andere materialen die we verwerken in onze stenen. Denk hierbij aan glas, brons, zilver, goud en porselein. Zo zorgen wij er ook voor dat onze steden een luxe uitstraling hebben. En onze klanten erg enthousiast zijn over ons product.   

Waar worden onze stenen voor gebruikt 

Onze stenen worden voor veel dingen gebruikt, zo worden veel van onze stenen bewerkt en vervolgens verkocht aan bedrijven. Bedrijven kopen ze bij ons in om er vervolgens dienbladen te voor keukens, en tafels. Maar ook organisatie die gedenkmonumenten maken, zoals grafstenen. Maar ook voor de in en export naar buitenland,  dit gaan dan meestal wel om grote partijen. Die massaal door ons bewerkt worden, daarnaast verkopen we ook aan juweliers. Om er hangers voor sieraden van te maken, om bijvoorbeeld het as van iemand die overleden is in te doen. Er zijn dus veel mooie eindproducten die van onze natuurstenen worden gemaakt.