Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

E sigaret online bestellen

Ben je opzoek naar een e-sigaret die bij jou past? Of ben je opzoek naar vervangende onderdelen of accessoires. Koop de beste e-sigartet online , de beste e-sigaret op is voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.

Online vindt je voor iedereen de juiste e-sigaret kit. Voor beginners tot en met experts en voor rokers die willen stoppen. Je heb zelfs de mogelijkheid om je e-sigaret samen te stellen. Op bekende website zoals Mr-Joy.nl vindt je duidelijk en simpele informatie die je nodig heb om succesvol je eerste e-sigaret te bestellen. Bestel alleen als je zeker bent over een bepaalde webshop.

  1. Plaats de gewenste producten in je winkelwagen daarna volgt u de stappen voor het aanmaken van een account, invoeren van je bezorgadres en kiezen van een betaalmethode.
  2. Maak een account aan zodat de website jou gegevens kan onthouden en je kan de volgende keer sneller bestellen. Je bezorg adres kan je bij elke bestelling aanpassen.
  3. Kies uit de verschillende betaal mogelijkheden, iDeal, PayPal of bank overmaking en voer jou betaal gegevens in.
  4. Na de bestelling ontvangt je binnen enkele minuten op het door u opgegeven mailadres een bevestiging van de bestelling.
  5. Indien je voor 17:00 uur besteld dan wordt uw bestelling binnen 24 uur gratis bezorgd door PostNL. De bestelling wordt na twee mislukte bezorgpogingen bij een postNL punt achtergelaten. Hiervoor krijg je een track en trace code per mail gestuurd.