Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Het online marketing bedrijf in Veenendaal heeft mijn website naar een hoger niveau gebracht!

Laatst heb ik een bedrijf uit Veenendaal ingehuurd voor mijn online marketing. Ik kreeg maar geen nieuwe bezoekers op mijn website en webshop. Dit leiden tot verlies van geld. Hier moest iets aan gebeuren. Ik zelf ben totaal niet goed met website en alles wat er mee te maken heeft. Daarom ben ik hulp gaan zoeken bij specialisten.

Op zoek naar hulp voor online marketing in de omgeving van Veenendaal

Ik ben op het internet gaan kijken naar bedrijven die online marketing aanbieden in de omgeving van Veenendaal. Ik zit zelf als bedrijf in Veenendaal, dus dacht dat het makkelijk was om hier ook business te doen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Doelbewust Online marketing terecht. Ik ben gaan kijken naar de informatie en had een goed gevoel hierbij. Dus ben ik contact gaan zoeken met het bedrijf en had snel iemand te pakken. Hij vroeg waar ik naar op zoek was en zei dat hij mij hier goed in kon helpen. We maakte een afspraak om elkaar te ontmoeten op het kantoor van Doelbewust. Ik was nieuwsgierig naar de mensen waarmee ik zou gaan samenwerken om mijn website weer op een goed niveau te krijgen.

Doelbewust Online marketing

Uiteindelijk brak de dag aan dat ik de afspraak had op het kantoor. Ik kwam aan ze begroeten mij vriendelijk en boden mij een kopje koffie aan. Daarna gingen we ergens zitten om rustig te praten over de plannen die ik had met mijn website. Ze luisterde erg goed naar mijn wensen en gaven mij advies van hoe ik dit het beste kon aanpakken en wat zij voor mij konden betekenen. Na een fijn en goed gesprek hadden we een akkoord dat ze mijn website een boost zouden geven in online marketing. Hiervoor moesten ze de content aanpassen op de website. Dit was voor mij geen probleem. Over een paar weken zou ik een verschil moeten zien in conversie, zeiden ze. Dus ik ben benieuwd!

Het resultaat

Het resultaat heeft mij zeker niet teleurgesteld! Mijn website had meer bezoekers gekregen in de laatste paar weken en ze bleven ook langer. Bovendien kochten ze meer spullen in de webshop waardoor ik weer winst maakte! Ik ben super blij met de goede service van Doelbewust Online Marketing. Zonder jullie had ik dit niet bereikt!