Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Snel je Renault verkopen

Je Renault verkopen kan eenvoudig en snel bij Gratis Mijn Auto Verkopen. De autoveiling is namelijk voorzien van een zeer krachtig netwerk aan autobedrijven. Ieder bedrijf is RDW erkend en zodoende kun je jouw Renault verkopen zonder gedoe. Het voordeel van een RDW erkend autobedrijf is dat zij zelf de auto op naam kunnen zetten en dat je niet zelf ergens mee naartoe hoeft om dat te regelen. Dat spaart tijd, kosten en frustratie uit.

 

Verkopen binnen 24 uur

Binnen 24 uur kun je jouw Renault verkopen! Je hoeft dus niet lang te wachten. De online veiling realiseert binnen 1 dag namelijk het hoogste bod op je auto. Daarmee weet je exact wat hij waard is. De online autoveiling heeft een bijzonder groot netwerk van meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven. Het bod dat je op je auto krijgt is ook de prijs die je er bij de verkoop voor terugkrijgt.

 

De beste prijs

De beste prijs krijg je via deze online autoveiling. Omdat de veiling maar 24 uur duurt, hoef je A niet lang te wachten op het antwoord: “wat is mijn auto waard?”, en B, zijn de bieders veel actiever omdat het ‘spel’ veel sneller gespeelt kan worden.

 

Je verkoopt veilig je auto omdat alle aangesloten autobedrijven niet alleen RDW erkend zijn maar ook vooraf gescreend. Zo zijn alle transacties 100% veilig.

 

De hoogste prijs voor je auto terug

Stel je vraagt aan 2 verschillende autobedrijven wat ze voor jouw Renault teruggeven. Dan krijg je 2 totaal verschillende prijzen te horen. Een van de 2 biedt hoger. Wat wij doen is jouw auto aan meer dan 5000 autobedrijven voorleggen. De kans dat er een bijzonder goed en hoog bod tussen zit is dus vele malen groter dan dat je het slechts een paar bedrijven vraagt.

 

Elk type Renault mag worden aangemeld

Niet alleen Renault personenauto’s maar ook bedrijfsvoertuigen zijn welkom in de autoveiling. Het maakt niet uit om welk model het gaat omdat er voor iedere auto meerdere potentiële kopers zijn. Heb je een Capture,, Grand Modus,, Kangoo, Koleos, Laguna, Kadjar, Mégane, Talisman, Twingo, Twizy, Espace of ZOE? Meld hem dan gratis en vrijblijvend aan!