Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Voordelen van SIP Trunk

De voordelen van SIP Trunk in de cloud komen neer op eenvoud en besparingen. De groei van VoIP als primaire telecommunicatietechnologie zorgt voor aanzienlijke mogelijkheden en financiële besparingen voor veel bedrijven. Er kan met hulp van SIP Trunk een meer kosteneffectieve communicatie tussen een bepaalde locatie (en haar medewerkers) en een internettelefonie dienstverlener verkregen worden.

Verder kan er gebruik gemaakt worden van telefoongids assistentie diensten, kunnen er lokale en lange afstands gesprekken gevoerd worden, heeft u toegang tot vaste en mobiele nummers, toegang tot het internet en kunt u zoals u gewend best gebruik maken van het versturen en ontvangen van e-mail en sms jes.

Dankzij SIP Trunk geen dure investeringen

Door gebruik te maken van SIP Trunk is er geen (dure) investering vooraf nodig. Het gebruik neemt de laatste jaren gestaag toe vanwege de vele voordelen. Naast het eenvoudige ontwerp en de eenvoudigere implementatie maakt het doorlopend gebruik van meerdere digitale stromen met verschillende kwantificeerbare voordelen mogelijk.

Veel voordelen bij De Nederlandse Provider

Eliminatie van overlappende netwerken en hun kosten. In plaats van het bedienen en onderhouden van zowel data- als telefoonnetwerken, biedt één op IP gebaseerd netwerk meerdere digitale streaming mogelijkheden. Dit elimineert ook de problemen in verband met groei en de noodzaak om de fysieke infrastructuur voor extra gebruikers uit te breiden.

Eliminatie van lokale telefoondiensten. Dit bespaart op telefoniekosten en extra kosten voor upgrades. In plaats van hardware aan te schaffen of te upgraden naar hogere serviceniveaus, verhoogt u eenvoudigweg uw internet bandbreedte. Dit elimineert hardware aankopen, installatie- en onderhoudskosten. Door de schaalbaarheid van SIP-trunking kan bandbreedte in kleinere stappen en tegen lagere tarieven worden aangeschaft.

Alle gesprekken zijn lokale gesprekken. Wanneer een bedrijf zijn verbinding uitbesteedt aan De Nederlandse Provider met SIP Trunk, realiseert het verdere besparingen doordat er gebruik gemaakt wordt van het internet of het IP-netwerk van De Nederlandse Provider naar het afleverpunt van de provider. Pas dan wordt het gesprek doorgeschakeld. Dit betekent vaak dat zelfs een internationale oproep vaak zonder extra kosten over het internet wordt doorgeschakeld naar een punt in de buurt van het gekozen nummer.

U kunt gebruik maken van extra diensten zonder verdere investeringen. Deze nieuwe diensten worden gebruikt als een primair concurrentie punten omvatten onder meer een effectievere integratie van mobiele telefoons.

De voordelen van deze dienst zorgen voor een grote ROI op een relatief kleine investering. Zorg ervoor dat u al uw opties onderzoekt, zodat u het exacte systeem en de diensten die u nodig heeft, aanschaft voor uw bedrijf.