Oranje web
Image default
Bedrijven

Zorgen voor een aangename sfeer

Als gastronoom wil je natuurlijk goed zorgen voor je restaurant gasten. Je doel is dat je gasten een fijne tijd hebben in jouw onderneming, wat er vaak voor zorgt dat de gasten vaker terug komen. Zo doe je er alles aan dat ze op elke plek comfortabel kunnen zitten en genieten van hun versnaperingen. Om ervoor te zorgen dat de gasten met plezier op het terras zitten plaats je een parasol om schaduw te creëren. Helaas is dit soms niet genoeg om het aangenaam te maken, bijvoorbeeld op die benauwde dagen met veel luchtvochtigheid en warme temperaturen. Een goede oplossing kan zijn een terras koeling. Hiermee zorg je ervoor dat je terras lekker koel blijft en geef je je gasten voldoende verfrissing

Het voordeel van een mobiele terras koeling

Een ventilator op het terras zetten voor die warme zwoele dagen is vaak niet genoeg, omdat het in de buitenlucht is heeft het weinig effect omdat de lucht wegblaast met de warme wind. Wat betekent dat je op elke tafel een ventilator moet plaatsen voor het juiste effect. Een echte terras koeling zal hier een antwoord zijn. Deze zijn vaak sterker en hebben een groot stralingsbereik waar ze de koele lucht heen blazen. En doordat ze mobiel zijn kun je ze plaatsen op de plek waar de koeling het meeste nodig is.

Niet alleen voor op het terras

De mobiele terras koeler kun je ook gebruiken op andere locaties. Zo kun je ze ook binnen zetten waar veel mensen aanwezig zijn. Door de werking van de terras koeler zal de warme lucht omgezet. Dit effect wordt gecreëerd door de warme lucht te verkoelen door water wat de warmte opneemt. Zo wordt de lucht in de ruimte koeler en die koele lucht wordt rond geblazen om de hele ruimte te verkoelen. En dankzij de mobiliteit kun je de terras koeler plaatsen waar dit het hardst nodig is.

https://duravert-portacool.com/terraskoeler/