Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Alternatieven voor een botox behandeling

Ontwikkelingen wat betreft cosmetische ingrepen zie je steeds meer. Er worden andere, minder pijnlijke behandelingen bedacht maar ook nieuwe soorten behandelingen kun je steeds vaker voor kiezen bij een kliniek voor plastische chirurgie. Welke alternatieven zijn er eigenlijk? Een aantal manieren zie je terug in dit artikel.

Lipofilling is een behandeling die door veel mensen als een win win zien. Dit komt namelijk omdat vet uit het lichaam wordt gehaald en op een andere plek wordt ingespoten. Als je dus wat dikker bent kun je vet weg laten halen en je kunt het dan op een andere plek in laten spuiten.Het nadeel van deze behandeling is wel dat je een liposuctie moet laten uitvoeren wat een grotere ingreep is dan alleen een botox behandeling. Lipofilling wordt vooral gedaan om op bepaalde plek een opvulling te laten doen. Dit wordt een filler genoemd terwijl bij botox juist rimpels worden weggehaald. Denk aan filler fronsrimpel waar meer volume wordt aangebracht. Voor rimpels, bijvoorbeeld kraaienpootjes, kun je botox kraaienpootjes gebruiken. Het voordeel is dat jouw eigen lichaamsvet wordt gebruikt wat het veilig maakt omdat het natuurlijk is. Het nadeel is dat resultaat niet te garanderen is. Misschien zie je wel bijna geen effect. Soms moet je dan ook voor een tweede of derde behandeling gaan voordat je het gewenste effect kunt zien.

Thermage is een behandeling waarbij een facelift wordt gedaan zonder dat je onder het mes hoeft te gaan. De behandeling wordt namelijk gedaan door een soort pistool waarmee radiogolven worden verzonden naar de huid. Het voordeel hiervan is dat je direct resultaat ziet en dat het effect ook vrij lang zichtbaar blijft. Het nadeel is dat de werking per persoon verschillend is. Sommige mensen merken helemaal niets terwijl sommige juist veel effect zien. Dit is wel bij veel behandelingen het geval. Resultaat staat nooit garant en soms moet je dus voor een tweede of derde behandeling gaat voordat je tevreden bent of in ieder geval een klein effect kunt zien

https://faceland.nl/