Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Justfog FOG1 review

De FOG1 is de eerste sub-Ohm e-sigaret van Justfog. Deze e-sigaret is een All-In-One (AIO) systeem met een krachtige batterij van 1500 mAh die zorgt voor dikke wolk om te dampen. De FOG1 heeft een technologie de ervoor zorgt dat je veilig kunt dampen tijdens het opladen.

Het merk Justfog is afkomstig van een Koreaanse fabrikant die gericht is op kwaliteit en eenvoud. Deze fabrikant procudeerd alleen E-sigaretten van het Ego type.

Justfog heeft het probleem met lekkende vloeistoffen opgelost, de vloeistog wordt van boven awangevuld waardoor het lekken van de clearomizer tot het verleden behoort.

De FOG1 is te gebruiken met verschillende coils je krijgt twee mee geleverd met twee, een 0.5 Ohm coil voor Direct Lung (DL) vapen én een 0.8 Ohm coil voor Mouth to Lung (MTL) vapen. Voor deze coils kun je het beste stroperige eliquids gebruiken omdat eliquids een VG van 50 of meer hebben.

Hoe werkt de Justfog FOG1 en hoe vult u de Clearomizer?

 

1. Altijd de batterij voor gebruik volledig laten opladen met de bijgesloten USB kabel

2. Daarna draai je de bovenkant van de clearomizer open en plaats een of de coils of de 0.5 Ohm coil voor direct over de long dampen of de 0.8 Ohm coil voor mond naar long dampen daarna vul je deze met de e-liquid.

3. Vergeet niet de clearomizer goed in elkaar te schroeven en daarna de batterij vast te maken.

4. Klik 5x op de button daarna de button ingedrukt houden om te beginnen met dampen.

http://www.mr-joy.nl/nl/e-sigaretten/merken/justfog/