Oranje web
Image default
Aanbiedingen

Kies de juiste envelop voor het versturen van jouw documenten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om artikelen te verzenden. Verstuur je vaak documenten of kleine artikelen? Dan is het handig om dit te verzenden in een envelop. Op deze manier kan het makkelijk door de brievenbus en bespaar je verzendkosten! Er zijn veel verschillende enveloppen, de keuze hiervoor hangt af van welke artikelen je verkoopt. Ben je benieuwd welke enveloppen jij het beste kan gebruiken? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Paklijst enveloppen 

Bij het verzenden van een pakket moet je vaak documenten zoals een pakbon of factuur meezenden. Gebruik hiervoor paklijst enveloppen, deze zijn er in papier en plastic en verschillende formaten. Hierdoor zit er altijd een geschikte envelop voor jou bij. Door de zelfklevende achterkant en een plakrand weet je zeker dat de documenten veilig op de plek van bestemming aankomen. 

 

Kartonnen enveloppen 

Wanneer je kiest voor kartonnen enveloppen weet je zeker dat je beschadigde producten voorkomt. Deze bieden meer bescherming dan reguliere papieren enveloppen. Deze bestaan er in verschillende maten, of je nou een A4-formaat of foto wil verzenden, er is van alles mogelijk met kartonnen enveloppen. De enveloppen kunnen gemakkelijk worden gesloten met de zelfklevende klep en zijn volledig recyclebaar. 

 

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen zijn ideaal voor het veilig versturen van producten. Ze zien eruit als normale enveloppen, maar in de binnenkant zit een beschermende luchtlaag gemaakt van noppenfolie. Deze laag zorgt ervoor dat spullen als boeken, USB-sticks en dergelijke niet beschadigd raken tijdens de verzending. De buitenkant van deze enveloppen met bescherming is gemaakt van wit kraftpapier. Hier schrijf je gemakkelijk het adres op of plak een etiket op de envelop. Kraftpapier is een sterke, scheur vaste en milieuvriendelijke papiersoort.  

 

Transparante enveloppen 

Transparante enveloppen zijn verkrijgbaar in polyetheen en polypropyleen. Deze transparante enveloppen zijn er in diverse formaten. Hierdoor is er voor ieder document dat je wil versturen wel een geschikte te vinden. De enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende klep en kunnen gemakkelijk worden gesloten. 

 

Bestel enveloppen bij Block Packaging 

Weet je na deze blog welke envelop jij nodig hebt? ga dan naar Blok Packaging en bestel de enveloppen. Ze hebben een enorm assortiment aan verpakkingsmaterialen. Twijfel je nog en wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. Kan je niet kiezen tussen twee soorten enveloppen? Vraag dan een gratis sample aan. 

 

https://www.oranje-web.nl/