Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Onderhoud aan uw computer

 

Onderhoud aan uw computer in Oegstgeest dient met regelmaat te gebeuren. Met de jaren komen er steeds meer nieuwe programma’s op uw laptop of PC te staan. Verder worden er bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden diverse tools en achtergrondprogramma’s geïnstalleerd.

Ook fysiek gaan computers mettertijd achteruit wat betekent dat onderhoud aan uw computer des te belangrijker wordt.

Defragmenteren, updates en software

SAM IT Services in Oegstgeest helpt u met het defragmenteren, het uitvoeren van updates en het installeren van software op uw device. Wilt u juist van bepaalde software af omdat het het werkgeheugen in beslag neemt? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Wij werken aan de hand van een no cure no pay methode. Op deze manier bent u niet onnodig geld kwijt aan de reparatie.

Controleren op virussen

Virussen brengen wanneer ze lang genoeg onopgemerkt blijven veel schade aanrichten aan uw computer. Laat deze daarom regelmatig controleren met anti-virussoftware en anti-spywaresoftware. Zo is uw device altijd opgewassen tegen de virussen die zich op het internet begeven.

Is uw anti-virusprogramma wellicht verouderd of weet u niet hoe u met dergelijke toepassingen om moet gaan? Schakel dan de hulp in van een professional van SAM IT Services in Oegstgeest.

Diensten uitbesteden aan SAM IT Services in Oegstgeest

U kunt voor diverse diensten terecht bij SAM IT Services. Ons personeel werkt met erkende methoden voor het opsporen van malware. Daarnaast kunnen wij u direct vertellen of de reparatie haalbaar is. Dit scheelt tijd waarin u anders zou moeten wachten op de uitkomst van de analyse.

Dankzij de ervaring weten de medewerkers effectief om te gaan met software én hardware. Professioneel advies over internetveiligheid kunt u inwinnen bij ons team ter plaatse. U kunt zonder afspraak langskomen voor controle.

Het regelmatig plegen van onderhoud aan uw laptop of PC in Oegstgeest kan ernstige schade voorkomen. Het is daarom verstandig om dit met regelmaat te laten plaatsvinden. Bent u niet thuis in de computerwereld? Laat dan uw computer nakijken voor onderhoud door SAM IT Services in Oegstgeest.