Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Welk zonnepaneel kies jij?

De laatste jaren bekommeren steeds meer mensen zich om het milieu. Het wordt bovendien steeds belangrijker om bij ieder project, iedere aankoop en iedere handeling te denken aan duurzaamheid als we het milieu willen sparen. Een goede manier om dit te doen, is door te investeren in zonnepanelen voor eigen huis of jouw bedrijf. Voor bedrijven levert dit niet alleen minder kosten op wegens de groene stroom die opgewekt wordt, maar het geeft ook nog eens een boost aan het imago van jouw onderneming. Jouw bedrijf houdt zich bezig met de gezondheid van de mens en denkt aan de natuur, waarmee jij ook je klanten een beter gevoel geeft bij een aankoop van producten van jouw onderneming.

Verschillende soorten zonnepanelen

Zonnepanelen bestaan in twee varianten, waardoor het belangrijk is om na te denken welke versie beter bij het plaatje in je hoofd past. De eerste variant is het polykristallijne zonnepaneel, die uiteraard bestaat uit meerdere kristallen. Dit zonnepaneel biedt jou een goed rendement, waardoor dit opweegt tegen de kosten van de investering. Desondanks kan het rendement nog hoger met het monokristallijne zonnepaneel. In tegenstelling tot polykristallijne zonnepanelen bestaat het monokristallijne uit één egaal oppervlak door de consistent geordende elektroden waaruit het zonnepaneel bestaat. Niet alleen ziet dit zonnepaneel er dus mooier uit, het levert je ook nog eens een hogere opbrengst zonnepanelen op per vierkante meter. De keuze voor een specifieke variant is daarom afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt.

Meer weten over Wijsman Duurzaam?

Lijkt jou een investering in zonnepanelen aantrekkelijk, maar heb je daarnaast interesse in warmtepompen en zonneboilers? Lees dan snel meer op de website van Wijsman Duurzaam voor meer informatie over de producten en diensten die het te bieden heeft! De experts schieten je graag te hulp en adviseren je met passie over de diverse mogelijkheden.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/